В ОК "Південь" прокоментували ймовірність обстрілів на 9 травня
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОК "Південь" прокоментували ймовірність обстрілів на 9 травня

В ОК "Південь" прокоментували ймовірність обстрілів на 9 травня
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор Володимир Путін давно дав зрозуміти, що 9 травня це сакральна дата. Не виключено, що росіяни можуть влаштувати провокації у цей день та напередодні.

Джерело: речниця ОК "Південь"Наталія Гуменюк

Чи буде Росія обстрілювати Україну 9 травня

Коментуючи ймовірність обстрілів 9 травня, Наталія Гуменюк заспокоїла українців та закликала не сіяти паніку.

Очікувати не треба, готуватися потрібно, тобто усвідомлювати, розуміти, що вони цілком ймовірно можуть присвятити таким датам якийсь викрутас типу навіть масовані ракетні атаки, – пояснила вона.

На її думку, провокація від ворога може бути з огляду на те, що він витримує паузу та намагається накопичити запаси озброєння, яке вже на межі. А на 9 травня можуть спостерігатися скупчення людей, і для Росії з її терористичними методами ведення війни це будуть потенційні цілі.

Минулого року саме 2, 9 травня, зокрема, Одеса зазнала конкретних ракетних точкових ударів, — додала Гуменюк.

У Криму відмовились від проведення параду 9 травня

Органи влади Республіки Крим та міста-героя Севастополя ухвалили спільне рішення не проводити святкові демонстрації на 1 травня, ходи "Безсмертного полку" і військовий парад на 9 травня, — написав ставленик Путіна.

Він також уточнив, що таке рішення змушені були ухвалити з міркувань безпеки.

Варто зазначити, що лише день тому Сергій Аксьонов заявляв, що він та його посіпаки на півострові не бояться контрнаступу української армії, і не бачать у ньому для себе "катастрофи".

Він також додав, що "противника все одно не можна недооцінювати".

Що цікаво, за словами "губернатора" окупованого Севастополя Михайла Развожаєва, "рішення про скасування військового параду на 9 травня в Севастополі — наразі не ухвалено". Окупант стверджує, що поки тривають консультації з командою Сергія Шойгу.

Не можна також не згадати про те, що декілька днів тому губернатори Бєлгородської та Курської областей РФ вирішили скасувати військові паради на 9 травня, щоб "не провокувати противника" скупченням військових і техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?