В окупованих Мелітополі та Севастополі пролунали вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованих Мелітополі та Севастополі пролунали вибухи

В окупованих Мелітополі та Севастополі пролунали вибухи
Джерело:  online.ua

Вранці 20 вересня в окупованому армією РФ Мелітополі пролунало щонайменше 2 потужних вибухи. У той же час мешканці Севастополя на території анексованого Криму також повідомляють про звуки вибухів та стрілянину у місті. 

Джерело: Telegram-сторінка мера Мелітополя Івана Федорова; "Радіо Свобода"

Що відбувається в Мелітополі 

Окупати нестримно курять у Мелітополі. Тільки у місті прогриміли два гучні вибухи, - повідомив мер міста Іван Федоров.

За його словами, чорний дим здіймається у небо поблизу міського елеватора.

Що відомо про ситуацію в Севастополі 

За інформацією кореспондента "Радіо Свобода", у центрі міста було чутно два звуки, дуже схожі на вибухи, а також стрілянину з вогнепальної зброї.

Зазначається, що перший вибух пролунав близько 04:51 та був віддалений та невиразний, що не схоже на системи ППО.

Другий – пролунав о 06:05, був більш гучним, чіткішим, проте було важко визначити, з якого напрямку йде звук, при цьому диму видно не було.

Близько 06:45 у Севастополі, за словами кореспондента, розпочалася хаотична стрілянина зі стрілецької зброї, приблизно з району Корабельної сторони або Інкермана і тривала близько однієї хвилини, проте хлопків цього разу чути не було.

Підконтрольна Росії "влада" Севастополя поки що не коментувала ці події.

Починаючи із серпня в окупованому Криму та Севастополі майже щодня чути звуки вибухів. Російська влада пояснює це збиттям "українських безпілотників" та "роботою ППО". На тлі повідомлень про вибухи у Севастополі почали перевіряти укриття.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?