В окупованих Пологах на Запоріжжі спалахнула масштабна пожежа на хімпідприємстві
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованих Пологах на Запоріжжі спалахнула масштабна пожежа на хімпідприємстві

В окупованих Пологах на Запоріжжі спалахнула масштабна пожежа на хімпідприємстві
Джерело:  online.ua

У місті Пологи у Запорізькій області, яке контролює кремлівська окупаційна армія, спалахнула масштабна пожежа на хімічному підприємстві.

Джерело:  24 канал

Що відомо про пожежу на хімзаводі у Пологах

Представники Запорізької ОВА повідомили, що пожежа спалахнула на заводі "Коагулянт".

В ОВА зазначили, що на місці пожежі вже працюють відповідні служби. Наразі пожежні підрозділи локалізують займання складських приміщень площею 600 квадратних метрів.

Наразі ситуація є контрольованою. За інформацією рятувальних служб, небезпеки для жителів області не має,
– повідомили представники ОВА.

Представники ДСНС Запорізької області також повідомили, що через обстріли кремлівської окупаційної армії на території Зеленодольскої громади зайнялось поле з пшеницею.

Зазначається, що сьогодні ворог двічі вдарив з артилерії по Криворізькому району - під обстріли потрапили Зеленодольська та Широківська громади.

У Широківській громаді ворожі снаряди поцілили у поле з пшеницею. Зараз там пожежа значних масштабів. Площа посівів, які знищені вогнем, буде встановлена після ліквідації займання, - зазначають у ДСНС.

Також рятувальники повідомляють, що у Зеленодольській громаді ніхто не постраждав, але є пошкоджені житлові будинки та електромережа.

Окрім цього кремлівські окупанти попередили працівників Запорізької АЕС про нібито передачу електростанції під контроль "Росатому".

Рашистські загарбники не припиняють залякувати працівників Запорізької атомної електростанції та погрожувати енергодарцям. Вчора, 15 червня, один з представників "влади" окупантів, хтось на ім'я Олександр Генадійович, з позивним "Волга", який, за його словами, "катається тут від адміністрації", зібрав керівників структурних підрозділів ЗАЕС. До відома працівників електростанції він довів інформацію, що з 1 вересня 2022 року ЗАЕС повністю перейде під контроль Росії та, відповідно, "Росатома". Мовляв, готуйтесь зустрічати нове керівництво та працювати за новими правилами, - заявляють представники Енергоатому.

Там наголосили, що тимчасове захоплення АЕС російськими військовими жодним чином не означає передачу станції країні-агресору.

Ця заява не має жодного відношення до реальності, ніякого контролю за роботою ЗАЕС з боку ворожих формувань не буде. Запорізька АЕС працює і працюватиме в українській енергосистемі та відповідно до українського законодавства, - наголосили в Енергоатомі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?