В окупованому Донецьку серйозна НП, під загрозою десятки життів
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку серйозна НП, під загрозою десятки життів

В окупованому Донецьку серйозна НП, під загрозою десятки життів

В окупованому бойовиками ДНР Донецьку на шахті імені Засядька виявилися заблокованими 203 гірники.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
У вівторок, 31 січня, в районі 5 ранку через обстріли була знеструмлена електропідстанція шахти. Під землею опинилися заблоковані 203 шахтарі. Сепаратисти звинуватили в обстрілі Донецьку артилерію сил АТО. У штабі АТО це спростували.

Читайте також: Бо йовики ДНР плюнули на "перемир'я", а "Гради" б'ють прямо з житлових кварталів: з'явилося відео
Видання, посилаючись на представників так званого "міноборони ДНР", пише, що були запущені електрогенератори і заблокованих шахтарів почали піднімати на поверхню. Джерело в так званому "МНС ДНР" додало, що шахта вже перепідключена до системи енергопостачання.
Крім того, джерело в так званому "МНС ДНР" підтвердило 112 Україна інформацію про те, що гірники вже піднімаються на поверхню.
Як повідомляв ONLINE.UA, одіозний ватажок банди бойовиків ДНР "Сомалі" Михайло Толстих на прізвисько "Гіві" наказав вдарити по своїх же позиціях в окупованому Донецьку, в стані сепаратистів розпочалася паніка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?