В окупованому Криму в ресторані відмовилися обслуговувати російських військових
Категорія
Світ
Дата публікації

В окупованому Криму в ресторані відмовилися обслуговувати російських військових

В окупованому Криму в ресторані відмовилися обслуговувати російських військових
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованому Криму в ресторані відмовилися обслуговувати російських окупантів. Групу загарбників у російській військовій формі співробітники одного з ресторанів у Джанкойському районі не впускали до закладу.

Джерело: росЗМІ

В окупованому Криму в ресторані відмовилися обслуговувати російських військових

Коли ж окупанти таки зайшли всередину, їм заявили, що місць у ресторані немає, а всі столики зарезервовано.

На співробітників ресторану "БарБарОсс", розташованого в селі Ізумрудне Джанкойського району в окупованому Криму, місцевий колаборант Олександр Таліпов, який створив групу для переслідування проукраїнськи настроєних кримчан, написав донос до ФСБ.

Зрадника обурило те, що, за словами одного з російських окупантів, у цьому закладі йому відмовили в обслуговуванні – до ресторану він і група інших військовослужбовців прийшли в російській військовій формі.

Таліпов вимагає від ФСБ "провести перевірку".

Він опублікував розповідь окупанта, який поскаржився на те, що в кримському ресторані йому виявилися не раді.

Мене 1.07.23 року разом з моєю дружиною та моїми товаришами відмовилися впускати в ресторан "Барбарос", який розміщується в селі Ізумрудне Джанкойського району, через те, що я та мої товариші були у військовій формі одягу. Спочатку співробітники говорили, що нам просто заборонений вхід, потім прямо перед нами почали розставляти таблички "резервування столів" і нахабно брехати в обличчя, що місць немає, – цитує військового РФ зрадник Таліпов.

Чи була вже реакція від російської спецслужби на донос зрадника, наразі невідомо.

Що відомо про підготовку армії РФ до війни за Крим  

Зазначається, що за інформацією представників Міноборони, окупанти будують додаткові оборонні споруди на території окупованого півострова.

Вони зводять фортифікаційні споруди  у північній, західній та східній частинах Криму.

За наявною інформацією, також відбувається посилення захисту Кримських перешийків.

А в Азовському та Чорному морях тим часом російські війська зосереджені на недопущенні атак на свої кораблі та пункти базування флоту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?