В окупованому Мелітополі пролунало понад 10 потужних вибухів
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Мелітополі пролунало понад 10 потужних вибухів

В окупованому Мелітополі пролунало понад 10 потужних вибухів
Джерело:  online.ua

У місті Мелітополь, яке знаходиться під окупацією, знову чути вибухи. Мер виступив із інформацією про поточну ситуацію в місті.

Джерело: Іван Федоров

У Мелітополі знову голосно

Місцеві жителі повідомляють про 10 потужних вибухів, що пролунали у північній частині міста, проте інформація знаходиться на етапі уточнення.

Що відомо про ситуацію в Мелітополі

Згідно з заявою голови міста Мелітополя Івана Федорова, російські окупанти обрали місто як свій логістичний та адміністративний центр, де вони будують фортецю. Федоров зазначає, що вже було збудовано кілька ліній окопів з боку Василівки, Бердянська та Херсонського спрямування.
Вечір 5 березня у тимчасово окупованому Мелітополі виявився насичений вибухами. За інформацією джерел, у місті пролунали два гучні вибухи.
Федоров повідомив, що в результаті недавнього "бавовни" сотні окупантів більше ніколи не зможуть повернутися з Мелітополя, хіба що у чорних пакетах.

За останніми даними, окупаційна влада Мелітополя має намір перетворити місто на обласний центр тимчасово окупованої Запорізької області.
Згідно з останніми даними, українські партизани продовжують свою роботу зі звільнення окупованих територій та вже встигли увійти до Мелітополя. Відомо, що у місті діє військовий партизанський рух під назвою "Атеш". Партизани висловили іронічну надію на те, що в майбутньому зможуть насолоджуватися мелітопольською черешнею, проте при цьому наголосили на необхідності діяти та звільнити місто з-під окупації.

Мер міста звертає увагу на те, російські лікарі тікають з окупованого Мелітополя через дії сил спротиву та страх на тлі контрнаступу Збройних сил України.

Окрім того, медиків лякає надвисока кількість поранених російських військових, на яких не вистачає ні медперсоналу, ні ліжко-місць. Не можна також не згадати про поведінку російських загарбників, яких доставляють до лікарень у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?