В ОП натякнули на новий бунт в Росії з боку генералів армії РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП натякнули на новий бунт в Росії з боку генералів армії РФ

В ОП натякнули на новий бунт в Росії з боку генералів армії РФ
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, командувач 58-ї армії РФ Іван Попов публічно розкритикував керівництво Міноборони РФ за дії у війні проти України. Це яскравий прояв втрати Кремлем влади та контролю в країні, отже слід чекати нових заколотів.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

В Росії зріє новий заколот 

Подоляк підкреслив, що спроба заколоту ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина відкрила дорогу іншим бунтарям та прискорила руйнівні процеси в Росії.

Насправді, це абсолютно позитивний процес: все, що ми могли припускати з вами: що там всередині маса конфліктів, немає єдності, монолітності, ... всі готові один одному кинджал в спину всадити... Й ось поповський демарш зараз ... говорить про те, що ерозія абсолютна вже. Вона переростає в таку вже виразкову, внутрішню хворобу внутрішньополітичної еліти. А ці всі процеси будуть тільки швидко-швидко набирати обертів. Цього буде багато. У якийсь момент армія або структурні групи перехоплять владу в Росії, - зазначає представник ОП.

За його словами, брехливі пропагандистські тези Кремля про велич та непереможність російської армії руйнуються на очах і за цим майорить загроза нових бунтів, за якими можуть стояти такі, як Попов.

Путін не є переговірником зараз між російськими елітами і глобальними елітами. ... Зараз Путін виявився порожнім. І немає нічого з того, що створювало відчуття потужної держави, взагалі нічого. І є окремі суб'єкти, які бачать, що до них ставляться несправедливо. І вони розлючені. Ця розлюченість може бути реалізована не через бунт одинака, а бунт невеликої, але добре мілітарно навченої групи. Попов (внутрішньо я розумію, що не факт, що це буде Попов) може піти на це, - пояснює Подоляк.

Подоляк акцентує, що руйнівні процеси в РФ ще більше активізуються в разі її значних і швидких поразок на фронті і за умови, що світова спільнота почне посилати Москві чіткі сигнали.

У цій конструкції двох речей не вистачає: чітких структурних об'ємних масштабних заяв західних країн, що вони не вважають Росію дієздатною у всіх сенсах цього слова країною. Що Росія в такому вигляді не може перебувати в жодних організаціях, сидіти за столами переговорів, і має зникнути в такому політичному вигляді. І друге – поки що немає швидких обвальних тактичних поразок російської армії, - зазначає радник керівника ОП.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?