В ОП назвали ймовірні цілі нових ракетних атак армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП назвали ймовірні цілі нових ракетних атак армії РФ

В ОП назвали ймовірні цілі нових ракетних атак армії РФ
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, наразі злочинна армія РФ під час масованих ракетних атак намагається вразити переважно цивільні об'єкти.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про нові цілі ракетних атак росіян по Україні 

Абсолютно очевидно, що певна зміна тактики є. У цьому немає сумнівів, тому що вони завдають прямих ударів саме по цивільних, багатоквартирних будівлях або місцях, де є багато житла цивільного населення, - зазначив Подоляк.

Він підкреслив, що тактикою терору цивільного населення ворог хоче спровокувати в Україні певні події, зокрема зірвати підготовку ЗСУ до контрнаступу і змусити почати його раніше запланованого.

Подоляк зазначив, що ворог також має на меті вплинути на певну частину західного суспільства, які побачивши загибель цивільних людей в Україні почнуть вимагати проведення переговорів.

Третя причина - вони хочуть зрозуміти, чи можна атакувати не лише за тими траєкторіями, за якими вони атакували взимку і восени, чи можна атакувати в обхід наших систем ППО цивільне населення. І вони дивляться, чи повністю ми закрили небо, чи ні. При цьому серед можливих причин - спроба росіян зрозуміти, чи буде в них опція зламати українців за допомогою атак на цивільне населення у разі провалу на лінії фронту, - пояснює радник керівника ОП.

Зеленський повідомив про загибель двох людей внаслідок атаки росіян по Павлограду

За словами президента Володимира Зеленського, внаслідок ракетної атаки злочинної армії РФ по Павлограду на Дніпропетровщині загинуло двоє людей.

Павлоград Дніпропетровської області. Ракети терористів забрали життя двох людей, зовсім молодих хлопців. Ще сорок людей - жінки, діти, чоловіки - отримали допомогу після поранень і травмувань, - повідомив президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?