В ОП відреагували на зухвалі заяви Кремля стосовно війни проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП відреагували на зухвалі заяви Кремля стосовно війни проти України

В ОП відреагували на зухвалі заяви Кремля стосовно війни проти України
Джерело:  online.ua

Радник керівника ОП Михайло Подоляк порадив Кремлю визначитись із значенням слова "перемога" для себе на фоні ганебних військових поразок армії РФ в Україні.

Джерело: Twitter-сторінка Михайла Подоляка

 В ОП висміяли зухвалу впевненність Кремля у перемозі над Україною 

Без сумніву, "російська перемога", яка включає тотальні санкції, міжнародну зневагу, повну ізоляцію, масовий арешт яхт, епічні битви за села в Харківській області, лише наростатиме. Просто Пєсков має визначитися з дефініцією слова "перемога" ціною 30 тисяч мертвих росіян, - зазначає представник ОП.

За його словами, незважаючі на зупинку переговорного процесу між Україною та Кремлем, доля нинішньої війни у будь-якому разі буде вирішуватись шляхом переговорів.

Зрозуміло, що зараз він припинений, так як після стамбульського комюніке будь-якого істотного просування вперед немає. Російська Федерація все ще залишається у своєму стереотипному мисленні. Але будь-яка війна все одно буде завершуватися за столом переговорів і модерувати цей процес, як мені здається, буде пан Зеленський, - наголосив Подоляк.

Представник ОП також зазначив, що героїчна оборона Маріуполя, що тривала 83 дні, змінила хід війни Росії проти України та має увійти в історію як Фермопіли XXI століття.

83 дні оборони Маріуполя увійдуть в історію як Фермопіли XXI століття. Захисники "Азовсталі" зламали оперативні плани противника по захопленню сходу України, відтягнули на себе величезні сили ворога і довели всьому світу реальну "боєздатність" росіян. Це абсолютно змінило хід війни, - підкреслив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?