В ОП заперечують причетність до підриву авто кремлівської пропагандистки Дар'ї Дугіної
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП заперечують причетність до підриву авто кремлівської пропагандистки Дар'ї Дугіної

В ОП заперечують причетність до підриву авто кремлівської пропагандистки Дар'ї Дугіної
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк відкинув абсурдні звинувачення кремлівських пропагандистів у причетності України до підриву автівки із донькою відомого ідеолога Путіна Олександра Дугіна Дар'єю Дугіною у Підмосков'ї.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Кремлівські пропагандисти вимагають помсти Україні за смерть Дугіної

Підкреслюю, що Україна, безумовно, до цього немає відношення, тому що ми не кримінальна держава, якою є Російська Федерація і тим більше не терористична держава, - наголосив Подоляк.

Представник ОП зауважив, що в РФ розпочався внутрішній розвал та різні політичні сили починають битись за місця поблизу майбутньої нової влади.

Тому, безумовно, вони будуть використовувати це, по-перше, для збільшення ідеологічного інформаційного тиску на російське суспільство. Що типу "давайте підемо все ж таки, дійсно, масово різати українців". І друге, для того, щоб розпочинався певний перерозподіл внутрішнього ідеологічного простору в самій Росії, і він ставав ще більш ультра радикальним, - зазначив Подоляк.

Наразі ключові кремлівські пропагандисти вимагають від військового керівництва армії РФ завдати ударів по центрах прийняття рішень в Україні та звинувачують українських націоналістів у підриві автівки Дугіної.

При цьому пропагандисти випустили матеріал із оприлюдненими даними координат розміщення будівель СБУ, Міноборони, Офісу президента та інших українських державних установ.

Кремлівські ЗМІ пишуть, що загибель сталася в результаті підриву автомобіля.

За інформацією очевидців, вибух в автомобілі, за кермом якого перебувала Дугіна, стався під днищем транспорту. Після цього позашляховик зайнявся, він з'їхав з дороги і влетів у будівлю біля траси.

Згідно з іншою версією, вибухівку під джип Дугіної підклали вже на парковці фестивалю "Традиція". Приїхавши на майданчик, неонацист разом зі своєю дочкою припаркували авто на тій ділянці, де в'їзд був вільним. Камер навколо неї не було.

Знайомий загиблої Андрій Краснов підтвердив, що машина належить її батькові – Олександру Дугіну.

Зараз пропагандисти активно просувають гіпотезу, що автомобіль з Дугіною нібито підірвали українські "націоналісти".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?