В ОРДЛО обурені відпочинком дочки Пушиліна в Дубаї за народні гроші
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОРДЛО обурені відпочинком дочки Пушиліна в Дубаї за народні гроші

В ОРДЛО обурені відпочинком дочки Пушиліна в Дубаї за народні гроші
Джерело:  online.ua

17-річна дочка ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна Ілона відпочила на дорогому курорті в Дубаї в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Джерело: TCH.

На відпочинку дівчина фотографувалася в брендовому одязі на тлі будівель, у купальнику на узбережжі Перської затоки, каталася на яхті та на сноуборді по піщаних дюнах. Відпочинок Ілони обійшовся недешево. Номер у готелі, де зупинялася дівчина, коштує 3 тис. доларів, а сам елітний відпочинок обходиться в 7-8 тис. доларів.

Ілона Пушиліна. Фото - ТСН.

Тим часом телеграм-канал "Бетмен ДНР" пише, що мешканці невизнаної республіки виживають на жебрацькі зарплати, а Пушилін, його родина та оточення ведуть розкішний спосіб життя. Також повідомляється, що донька ватажка російських найманців відпочила в Дубаї "за рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей".

"Дорогі яхти, машини і брендові речі, життя на повну котушку і повні кишені народних грошей. Судячи з фото Ілони, створюється враження, що єдина проблема дівчинки полягає тільки в тому, як витратити зайву тисячу доларів. Пушилін міг би і пояснити своїй дитині, що розкішний спосіб життя несе й певну відповідальність", - обурюються на окупованих територіях.

Що відомо про Дениса Пушиліна

Денис Пушилін - український колабораціоніст з Росією, один із ватажків терористичної організації «Донецька народна республіка». «Голова» терористичної організації ДНР з 20 листопада 2018 року.

Пушилін був організатором проросійських мітингів в Донецьку в квітні 2014 року, брав участь в захопленні Донецької ОДА. В ДНР був заступником самопроголошеного «губернатора» Донеччини Павла Губарєва, самопроголошеним спікером «ДНР» (2015—2018).

31 січня 2015 під час зустрічі у Мінську як представник ДНР та ЛНР погрожував українській стороні «відновленням повномасштабних бойових дій по всій лінії зіткнення».

18 липня, після втечі до Москви, зробив заяву про відставку, однак продовжує виконувати обов'язки голови ДНР.

Читайте також:

  • СБУ добилася ув'язнення бойовика "ДНР" за війну проти України на Донбасі.

  • Адміністрація міста Донецька неочікувано привітала українців з Днем Незалежності.

  • Кремль погрожує Україні ескалацією на Донбасі через угоди з США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?