В Раді підтримали звільнення Чернишова з посади керівника Мінрозвитку
Категорія
Політика
Дата публікації

В Раді підтримали звільнення Чернишова з посади керівника Мінрозвитку

В Раді підтримали звільнення Чернишова з посади керівника Мінрозвитку
Джерело:  online.ua

Комітет Верховної Ради з питань місцевого самоврядування одностайно підтримав звільнення Олексія Чернишова з посади міністра розвитку громад та територій. 

Джерело: Telegram-канал нардепа Ярослава Железняка

Що відомо про звільнення Чернишова 

Комітет ВРУ з питань місцевого самоврядування одноголосно підтримав заяву про власну відставку Чернишова О.М. з посади міністра розвитку громад та територій України, - зазначив Железняк.

Він підкреслив, що необхідна постанова найближчим часом буде зареєстрована в парламенті та підтримана під час голосування.

Нардеп додав, що сам Чернишов аргументував свій перехід на посаду керівника НАК "Нафтогаз" "енергетичною небезпекою, за яку він відповідає як голова штабу.

Про це він сказав на засіданні Комітет ВРУ з питань місцевого самоврядування, який підтримав його заяву про відставку з посади міністра, - зазначив Железняк.

При цьому нардеп написав, що Чернишов також прокоментував об’єднання Мінрегіону та Мінінфраструктури. За його словами, така "реконфігурація" опрацьовується і пов’язана зі скороченням витрат і кількості міністерств, але "поки про це говорити передчасно".

Верховній раді запропонували звільнити Олексія Чернишова з посади міністра розвитку громад і територій.

 Вже сьогодні, 3 листопада, Верховна рада може звільнити міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова.

Рішення буде прийнято внаслідок наміру об'єднати відомство чинного міністра з Міністерством інфраструктури під головуванням Олександра Кубракова.

Водночас Чернишов, зі свого боку, може очолити НАК "Нафтогаз".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?