В РФ несподівано помер відомий політик - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ несподівано помер відомий політик - подробиці

В РФ несподівано помер відомий політик - подробиці
Джерело:  online.ua

Російські медіа проінформували про смерть колишнього мера Москви Юрія Лужкова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

Відомо, що 83-річний політик потребував термінової операції. Він перебував у момент смерті у лікарні.

"Він знаходився у Європі. Поки що більше нічого сказати не можу", - пояснив інформатор.

Юрій Лужков дуже сильно запам'ятався жителям Москви та країни загалом, бо керував російською столицею близько 18 років. Посаду мера він здобув 1992 року, а у відставку пішов 2010.

Втім, у відставку його скоріше відправили. Тодішній президент Дмитро Медведєв пояснив це рішення "втратою довіри" щодо Лужкова.

Після завершення політичної кар'єри ексмер вів власний бізнес у Калінінградській області. Його дружина Олена Батурина переїхала до однієї з європейських країн на постійне проживання.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді в РФ помер політик Микита Ісаєв, який неодноразово критикував путінський режим. Опозиціонер пішов з життя раптово. Попередня причина - зупинка серця. Втім, несподіваний інцидент поставили під сумнів росіяни, які підтримували політичну силу "Друга Росія", яку очолював політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?