В Росії огосили у розшук головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного
Категорія
Україна
Дата публікації

В Росії огосили у розшук головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

В Росії огосили у розшук головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного
Джерело:  online.ua

МВС РФ оголосило у розшук головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, якого росіяни цинічно та брехливо звинувачують у наказах нібито обстрілювати цивільне населення та цивільні об'єкти на території Донеччини. 

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про оголошення росіянами у розшук українських воєначальників 

Зокрема, на сайті МВС країни-агресорки з'явились картки Залужного та командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

У ЄС нагадали про злочинні атаки російської армії на Київ 

За останню добу Київ пережив три хвилі російських ракетних ударів і атак безпілотниками. Враховуючи численні атаки на Київ, що повторюються, особливо цього місяця, виходить, що столиця піддвалася масованим атакам Росії кожні два дні. І це на додачу до щодених нерозбірливих російських обстрілів і бомбардувань населених пунктів поблизу лінії фронту на сході країни, - зазначив речник Європейського Союзу з питань зовнішньої та безпекової політики Пітер Стано.

Він наголосив, що під час останніх ударів росіяни цілять по житлових будинках і лікарнях. Внаслідок цих атак загинули і отримали поранення цивільні українці.

Ці атаки вчергове свідчать про те, що Росія продовжує невибірково тероризувати цивільне населення України в нелюдський і варварський спосіб. І це також чітка відповідь Путіна всім тим, хто хоче мирного процесу. Це демонструє, що Путін не налаштований припиняти свою війну і має намір продовжувати ескалацію проти українського народу, - підкреслив Стано.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?