В Росії заявили про падіння БпЛА у Курській та Бєлгородській областях
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії заявили про падіння БпЛА у Курській та Бєлгородській областях

В Росії заявили про падіння БпЛА у Курській та Бєлгородській областях
Джерело:  online.ua

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив про падіння БпЛА на офісну будівлю в Бєлгороді, що спричинило загоряння. У той же час у Курську дрон впав на території нафтобази.

Джерело: Російські Telegram-канали

Що відомо про активність дронів на території Росії 

У Бєлгороді на офісну будівлю впав БПЛА з подальшим загорянням. Детонації не сталося, але сам безпілотник загорівся. Його вже загасили. Постраждалих немає, є незначні руйнування даху і котельні, також осколками пошкоджено два автомобілі, - зазначив Гладков.

У той же час губернатор Курської області Роман Старовойт підкреслив, що у Курську на території нафтобази впав безпілотник.

а словами губернатора, дрон впав на території резервуарного парку.

Він запевняє, що безпілотник не спричинив жодних пошкоджень і руйнувань на об'єкті, і ситуація "під контролем".

Реакція Кремля на атаки дронів 

За словами речника кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитра Пєскова, у Кремлі знають про падіння БпЛА на житловий будинок у Воронежі та вивчають деталі.

Ми знаємо, бачили повідомлення, що його збили. Влучив безпілотник, але деталі уточнюються. Працює спеціальна служба, яка цим займається. Київський режим продовжує атаки на об'єкти цивільної інфраструктури, на житлові будинки. Дії київського режиму продовжуються. Ми з ними продовжуємо боротьбу. Продовжується спеціальна військова операція, - заявив Пєсков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?