В Росії заявили про запобігання замахам на Симоньян і Собчак
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії заявили про запобігання замахам на Симоньян і Собчак

В Росії заявили про запобігання замахам на Симоньян і Собчак
Джерело:  online.ua

Представники ФСБ Росії заявили про нібито запобігання спробам замахів на пропагандисток Маргариту Симоньян і Ксенію Собчак. 

Джерело: Російські ЗМІ

Що в ФСБ вигадали про нібито замахи на Симоньян і Собчак 

У ФСБ заявили про нібито затримання неонацистів з групи "Параграф-88", які вели стеження за за адресами роботи та проживання Симоньян і Собчак.

У затриманих вилучено автомат Калашникова з набоями, гумові кийки, ножі, кастети і наручники.

Росіяни заявили у ФСБ, нібито готували замахи "за завданням СБУ" за винагороду в розмірі 1,5 млн рублів за кожне вбивство.

Федеральною службою безпеки спільно зі Слідчим комітетом і МВС Росії запобігли підготовці "українськими спецслужбами" вбивства головного редактора телеканала RT і Міжнародного інформаційного агентства "Россия сегодня" Маргарити Симоньян. За наявними даними, також готувалося вбивство Ксенії Собчак, - заявляють представники ФСБ.

Зазначається, що за результатами слідчих дій представниками ФСБ нібито була підтверджена підготовка замахів за завданням СБУ за винагороду у розмірі 1,5 млн рублів.

Що кажуть російські пропагандистки 

Заяву про замах підтвердила сама кремлівська пропагандистка Симоньян підтримала заяву ФСБ.

ФСБ разом із МВС та СК затримали групу, яка на замовлення України готувала моє вбивство. Стежили за мною, знали усі мої адреси. Працюємо, браття, - зазначила Симоньян.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?