В Росії здивували реакцією на втечу їхньої біатлоністки в Україну
Категорія
Спорт
Дата публікації

В Росії здивували реакцією на втечу їхньої біатлоністки в Україну

В Росії здивували реакцією на втечу їхньої біатлоністки в Україну
Джерело:  online.ua

Чотириразовий олімпійський чемпіон з біатлону Олександр Тихонов вирішив прокоментувати можливу зміну громадянства відомої російської біатлоністки Дарії Сідорової. Він неочікувано для всіх заявив, що вона ухвалила вірне рішення, а також жорстко розкритикував владу РФ.

Джерело: Metaratings.ru

Тихонов відреагував на можливу зміну громадянства біатлоністки Сідорової

Як уже згадувалося раніше, під час літнього чемпіонату України з біатлону в складі Закарпатської області виступала російська спортсменка Дарія Сідорова.

Українським журналістам вдалося з'ясувати, що в минулому вона була чемпіонкою Росії серед юніорів, а з травня 22-річна спортсменка тренується з нашою збірною "Б" і готується до Універсіади. Наразі відомо, що дівчину ще не отримала українське громадянство.

"Люди втікатимуть з Росії, поки біля керма будуть перебувати бездарні люди не тільки в біатлоні, а й інших галузях. І правильно робить Сідорова, що їде. Що вона тут отримає? Інтриги тільки і більше нічого. Від нас втікають тисячі, чому дивуватися? Напевно, поки останній не поїде, ніхто і пальцем не поворухне. Думаю, що це не остання втеча наших спортсменів", – озвучив свою думку з цього приводу Олександр Тихонов.

Що відомо про Дарію Сідорову та виступи за Україну

Дарія Сідорова – представниця Тюменьської області РФ. Востаннє російська спортсменка змагалася на міжнародних стартах у сезоні 2019/2020.

Цьогоріч у березні Дарія змагалася на чемпіонаті Росії, однак уже за два місяці Сідорова перебувала на зборах разом зі збірною України.

Під час чемпіонату України Сідорова виступила як представниця Закарпатської області. За словами журналістів, вона відмовилася коментувати свій перехід. Що важливо розуміти, Дарія – не перша представниця Росії у складі збірної України. У складі нашої команди ще п'ятеро ексросіянок – Катерина Бех, Ольга Абрамова, Анастасія Рассказова, Оксана Москаленко та Надія Бєлкіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?