На зимову Олімпіаду в Пекіні не допустять глядачів-іноземців
Категорія
Спорт
Дата публікації

На зимову Олімпіаду в Пекіні не допустять глядачів-іноземців

На зимову Олімпіаду в Пекіні не допустять глядачів-іноземців
Джерело:  online.ua

З початку Олімпійських і Паралімпійських ігор буде впроваджена замкнута система управління для забезпечення безпечного проведення Ігор. Ця замкнута система управління буде охоплювати всі області, сфери, пов'язані з Іграми, включаючи прибуття і від'їзд, транспорт, розміщення, харчування, змагання, а також церемонії відкриття і закриття. Квитки будуть продаватися виключно глядачам, які проживають на материковій частині Китаю, які дотримуються вимог заходів у боротьбі з COVID-19.

Джерело: Міжнародний олімпійський комітет (МОК)

В рамках замкнутого циклу учасникам буде дозволено переміщатися тільки між об'єктами, пов'язаними з Іграми, для тренувань, змагань і роботи. Буде створена спеціальна транспортна система Ігор.

"Всі атлети і учасники Ігор, що пройшли повну вакцинацію, після прибуття увійдуть в замкнуту систему управління. Учасники Ігор, які не пройшли повну вакцинацію, повинні будуть пройти 21-денний карантин після прибуття до Пекіна, йдеться на офіційному сайті комітету ", - заявили в МОК.

Щоденне тестування на COVID-19

Всі учасники внутрішніх і міжнародних Ігор, а також співробітники замкнутої системи управління будуть підлягати щоденному тестування.

МОК вітає рішення дозволити продаж квитків глядачам, які проживають на материковій частині Китаю. Це сприятиме розвитку зимових видів спорту в Китаї, даючи цим глядачам безпосередній досвід Олімпійських та Паралімпійських ігор в елітних зимових видах спорту, а також створюючи сприятливу атмосферу на об'єктах.

"Однак усі сторони співчувають спортсменам і глядачам з усього світу, знаючи, що обмеження для глядачів поза межами материкового Китаю повинні бути введені, щоб забезпечити безпечне проведення Ігор цієї зими" - йдеться в повідомленні.

Зимові Олімпійські ігри в Пекіні 2022 пройдуть з 4 по 20 лютого, а зимові Паралімпійські ігри - з 4 по 13 березня.

МОК - це некомерційна, громадянська, неурядова, міжнародна організація, що "прагне побудувати кращий світ за допомогою спорту". Вона перерозподіляє більше 90 відсотків свого доходу на користь більш широкого спортивного руху, що означає, що кожен день еквівалент 3,4 мільйона доларів США йде на допомогу спортсменам та спортивним організаціям на всіх рівнях по всьому світу.

Читайте також:

  • Олімпіада в Токіо: Беленюк назвав серйозну проблему збірної України.

  • Олімпіада в Токіо: українка Магучіх здобула бронзу зі стрибків у висоту.

  • Наша гордість: українець Жан Беленюк став чемпіоном світу з боротьби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?