В Росії зробили дуже гучну заяву про загибель свого літака
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії зробили дуже гучну заяву про загибель свого літака

В Росії зробили дуже гучну заяву про загибель свого літака
Джерело:  Ехо Москви

Російський політолог Станіслав Бєлковський назвав божим промислом  катастрофу російського літака Ту-154, на борту якого знаходилась Єлізавєта Глінка, відома як "Доктор Ліза".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Эхо Москвы".
Нагадаємо,  25 грудня у Чорному морі впав літак Міноборони Росії, котрий летів до Сирії з журналістами, військовими та артистами на борту. Серед його пасажирів була і Єлізавєта Глінка.


"Господь бог, який справедливий нескінченно і всеблагий... Це не значить, що він добрий, він віддає кожному по заслугах. Він літаків Ту-154 і направив, куди треба", — заявив політолог.
Також він нагадав про відому формулюванні: "ліквідували всіх, а там господь розрізнить своїх, так само сталося і з Єлизаветою Глінкою".


Читайте також: Загибель Ту-154 в Росії: мережуу вразила і насмішила несподівана деталь
"Мене завжди захоплює, як ми переживаємо через загибель Єлизавети Глінки, співучасниці військових злочинів", — заявив Бєлковський.
Крім того, він згадав про свою реакцію на виступ Єлизавети Глінки під час вручення їй державної премії, яку вручав їй особисто Володимир Путін.
"Коли вона з такою, тремтячою струною в голосі сказала: "Коли ми їдемо в Сирію або на Донбас, ми не знаємо, чи повернемося ми". Якщо б у цей момент в залі був простий обиватель типу Бєлковський, він встав і сказав: "Єлизавета Петрівна, а, знаєте, коли я виходжу з дому кожен день, я не знаю, чи не впаде мені цегла на голову", - зазначив політолог.
Він пригадав також, що в Середні століття у Венеції було Братство щасливої смерті, коли людей, вмираючих від чуми, везли ховати.


Читайте також: Авіакатастрофа в Росії: стало відомо про непростого пасажира на ботру Ту-154


"І Братство щасливої смерті потрібно було для того, щоб з жартами і примовками проводити вмираючих від чуми на смерть. Ось цим і займалася Єлизавета Петрівна Глінка, з жартами і з примовками", - зазначив політолог.
За словами Бєлковського, катастрофа Ту-154 підтвердило, "що нам Братство щасливої смерті не потрібно в країні, де руйнується медицина, де закриваються лікарні, де лікарі отримують 20 тисяч рублів на місяць (близько 5 тисяч гривень), а то й менше. Тобто Братство щасливої смерті, яке допомагає людям не вижити, а померти. Всі. Ту-154, і бувай здоровий", - резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Станіслав Бєлковський називав Єлизавету Глінку "піарщиком війни на Донбасі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?