В російському Бєлгороді та окупованому Бердянську пролунали потужні вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

В російському Бєлгороді та окупованому Бердянську пролунали потужні вибухи

В російському Бєлгороді та окупованому Бердянську пролунали потужні вибухи
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ повідомили про понад 16 вибухів у Бєлгороді вранці 16 жовтня. Також серія потужних вибухів пролунала в окупованому кремлівською армією Бердянську.

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про вибухи у Бєлгороді на території РФ 

Російські журналісти повідомляють про сигналізації на автівках та тремтіння шибок у будинках під час вибухів.

За інформацією губернатора Бєлгородської області Вячеслава Гладкова, внаслідок вибухів наразі відомо про двох постраждалих.

Очевидці заявляють про прильоти в області місцевого аеропорту.

Що відбувається в окупованому Бердянську 

Мешканці окупованого кремлівською армією Бердянська у Запорізькій області повідомили про серію гучних вибухів поблизу міста. Вони були настільки потужні, що їх відчули навіть мешканці будинків на околиці міста.

За попередньою інформацією - вибухи віддуваються на території Бердянського району - селах Андрівка та Осипенко, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу "Бердянськ сейчас".

Як зазначають в Telegram-каналі, вибухи відбулись, скоріш за все, на території колишніх сільгоспгосподарств, промислові комплекси яких окупанти використовують для зберігання військової техніки та складів.

Між тим на Херсонщині кремлівська армія 6 разів завдавала авіаударів по позиціях українських військових в районі Давидового Броду.

 На тимчасово окупованих територіях військові РФ посилюють фільтраційні заходи – ретельно перевіряють вміст телефонів та інших гаджетів, проводять детальний обшук автівок, особистих речей, вдираються в будинки.

Ворог завдавав вогневого ураження нашим військам із застосуванням авіації, РСЗВ, артилерії, мінометів вздовж лінії бойового зіткнення. Штурмовою авіацією ворог 6 разів атакував напрямок Давидового Броду.

ЗСУ знищили російський гелікоптер, який намагався завдати авіаційних ударів по нашим позиціям на Херсонщині.

Під ворожим вогнем опинився Бериславський район. Мирні села, прилеглі до лінії зіткнення, окупанти масовано обстріляли з "Градів", важкої артилерії та мінометів. Є руйнування цивільної інфраструктури та загиблі серед мирного населення.

Продовжується робота на звільнених територіях області.

Енергетики продовжують працювати на лініях, які живлять Високопілля, Нововоронцовку, Осокорівку та Нову Калугу. Продовжують роботу вибухотехніки.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?