В Слузі народу спалахнув новий скандал — виганяють нардепку
Категорія
Політика
Дата публікації

В Слузі народу спалахнув новий скандал — виганяють нардепку

В Слузі народу спалахнув новий скандал — виганяють нардепку
Джерело:  online.ua

Члени президентської фракції "Слуга народу" під час нового засідання вирішили ініціювати процедуру вигнання народної обраниці Людмили Буймістер зі свого складу.

Джерело: речниця "Слуги народу" Юлія  Палійчук  у Telegram, Людмила Буймістер в коментарі журналістам, яку цитує "Інтерфакс-Україна"

"Слуга народу" хоче виключити з фракції Буймістер

"На засіданні фракції "Слуга народу" прийнято рішення ініціювати процедуру виключення Людмили Буймістер зі свого складу", - написала Юлія Палійчук.

Згідно з останніми даними, дискусії серед "слуг народу" щодо її виключення почалися ще місяць тому після голосування проти закону про олігархів.

Сама Людмила Буймістре вважає це "дешевою комунікаційною технологією", яку використовують для відволікання уваги від інших новин. За словами політикині, фракція ухвалила рішення ініціювати її виключення без її присутності під час останньо засідання 18 жовтня.

"По-перше, голосування проходило без моєї присутності на фракції, мене в той момент ще не було на фракції. Я так розумію, що це було дуже швидко, в перші хвилини. Як мені переказали колеги, основою причиною, названою Давидом Арахамією, було те, що я часто з'являюся на екранах телебачення, що часто спілкуюся з журналістами й розповідаю позицію, що відрізняється від основної у фракції, щодо того, що відбувається в країні", - заявила нардепка.

Не можна також не згадати про те, що Людмилу Буймістер у Трускавці нагородили премією "Червона кнопка року" – за натискання червоної кнопки під час голосування за принципові для політичної сили законопроєкти.

Очільник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія теж виступав за виключення з фракції Буймістер.

Як уже згадувалося раніше, 23 вересня парламент підтримав у другому читанні та в цілому президентський законопроєкт про олігархів №5599.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?