В Токіо масово зупинилися поїзди
Категорія
Світ
Дата публікації

В Токіо масово зупинилися поїзди

В Токіо масово зупинилися поїзди
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 10 жовтня, у столиці Японії масово зупинилися поїзди. Так, Східно-Японська залізнична компанія повідомила про масштабний збій у русі потягів в районі Токіо. Їх викликало відключення електроенергії.

Джерело: The Japan Times.

У компанії повідомляють, що збій трапився на лініях Яманоте, Кейхін-Тохоку та Дзобан.

Відключення електроенергії, ймовірно, викликала пожежа, яка спалахнула на підстанції JR East у Варабі, що неподалік Токіо.

За даними пожежної служби Варабі, пожежа була ліквідована близько 13:25, інформації про потерпілих не надходило. Проте подача енергії з підстанції досі не відновлена.

Під час збою деякі потяги зупинилися на перегонах між станціями. В результаті багато пасажирів деякий час перебували в вагонах без руху. На одній з гілок період очікування становив дві години.

Наразі роботу частини поїздів відновили, однак більшість ліній все ще заблоковані.

Так, лінія Кейхін-Тохоку, що проходить через центр Токіо, і кілька інших ліній, все ще не працюють.

Землетрус в Японії зупинив поїзди

Раніше, 7 жовтня рух потягів в Японії зупиняв потужний землетрус. У результаті стихійного лиха постраждали 32 людини, троє з них серйозно. Також було пошкоджено підземні водопровідні труби, зупинили роботу поїзди та метро.

Під час аварійної зупинки поїзд частково зійшов з рейок у східній частині Токіо, в результаті чого троє пасажирів впали і отримали легкі травми.

Читайте також:

  • В Росії впав літак з парашутистами, 16 людей загинули.

  • Вулкан в Іспанії вивергається вже тиждень — фото і відео наслідків.

  • Вулкан Ла Пальма істотно посилився після обвалення кратера — моторошні відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?