В Україні арештували активів компаній РФ і Білорусі майже на 40 млрд грн
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні арештували активів компаній РФ і Білорусі майже на 40 млрд грн

В Україні арештували активів компаній РФ і Білорусі майже на 40 млрд грн
Джерело:  online.ua

Протягом п'яти місяців повномасштабної війни Росії проти України наші суди арештували активів російських та білоруських компаній на 39,5 мільярдів гривень.

Джерело: пресслужба Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції

Україна арештувала активи компаній РФ і Білорусі на мільярди гривень

За пʼять місяців повномасштабного вторгнення російської федерації до України за матеріалами Департаменту стратегічних розслідувань та його структурних підрозділів суди арештували активів російських та білоруських компаній на десятки мільярдів гривень, які відтепер працюватимуть виключно на економіку й відбудову нашої держави, - повідомляють українські поліцейські.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що департамент від початку війни у сфері економіки направив обвинувальні акти відносно 270 осіб за 67 кримінальними провадженнями стосовно проросійського бізнесу.

Загалом за напрямом роботи оголошено 407 підозр у 216 кримінальних провадженнях та проведено більше тисячі обшуків.

Що важливо розуміти, правоохоронці вилучили транспортних засобів на суму 1,3 млрд грн, які нині служать нашим воїнам на фронті.

Бурові установки, авіакомпанія, цінні папери банку, авіадвигуни, вагони та тисячі тонн пального - це не повний перелік арештованих судом, за матеріалами Департаменту, активів на території України, кінцевими бенефіціарами яких є громадяни країни-агресора, - наголошують поліцейські.

Варто звернути увагу на те, що агальна сума арештованого сягає майже 39,5 млрд грн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?