В Україні оголошено штормове попередження - що потрібно знати кожному
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні оголошено штормове попередження - що потрібно знати кожному

В Україні оголошено штормове попередження - що потрібно знати кожному
Джерело:  online.ua

21 листопада погода в Україні суттєво погіршиться - синоптики вже оголосили штормове попередження. З такою тривожною заявою виступили в Державній службі з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані українського Гідрометцентру, передає ONLINE.UA.

У четвер в Україні пориви вітру сягнуть 15-20 м/с, у Приазов'ї 25-28 м/с. По Києву та Київській області 21 листопада пориви вітру - 15-18 м/с. Зазначимо, що Приазов'я включає в себе території півдня Донецької, Запорізької, сходу Херсонської областей та північного узбережжя Азовського моря.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що в Одесі через штормовий вітер дерево впало на контактну мережу і було тимчасово припинено рух трамваю.

Окрім того, синоптики попереджають про дощі у Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, Хмельницькій, Вінницькій та Одеській областях. У всіх інших областях сьогодні хмарно. Зокрема, на сході Україні вдень температура повітря опуститься до -3.

У столиці 21 листопада очікується хмарна та суха погода. Вдень температура повітря коливатиметься від -1 до +1. Варто зазначити, що синоптик Наталка Діденко повідомляла, що погода у Києві в четвер, 21 листопада, буде вітряна, очікуються морози до -4 градусів.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку жовтня  на території України зафіксували перші справжні снігопади. Зокрема, сніг випав в окремих районах Івано-Франківської області. Серед "постраждалих" — популярний курорт Буковель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?