В Україні посилюється спека: в яких областях температура повітря підніметься до +35 градусів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні посилюється спека: в яких областях температура повітря підніметься до +35 градусів

В Україні посилюється спека: в яких областях температура повітря підніметься до +35 градусів
Джерело:  online.ua

На цьому тижні в Україні посилиться спека. Температура повітря в окремих областях досягне +35 градусів. Знижуватися температура почне тільки на вихідних.

Джерело: Укргідрометцентр

З 22 червня практично у всіх регіонах України буде дуже спекотно - стовпчики термометрів піднімуться до +33°С. У найближчу добу трохи свіжіше буде в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях - там очікуються короткочасні грози.

Погода в Україні 22 червня

У вівторок, 22 червня, вдень температура повітря підніметься до + 34°С. Вночі стовпчики термометрів також будуть триматися на позначках +19 ... + 21°С. Дощі пройдуть у Львові, Ужгороді, Івано-Франківську, Вінниці, та на півдні країни - Миколаєві, Херсоні та Одесі.

Погода в Україні 22 червня — інфографика Укргідрометцентру

Погода в Україні 23 червня

У середу, 23 червня, синоптична ситуація не зміниться. Спека охопить всю територію України. Тільки в західних і південних областях очікуються короткочасні дощі, які принесуть із собою незначну прохолоду.

Погода в Україні 23 червня — інфографика Укргідрометцентру

Погода в Україні 24 червня

У четвер, 24 червня, в Україні буде як і раніше спекотно. Температура повітря - +32 ... + 34°С. Місцями пройдуть дощі в Рівненській, Житомирській Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській областях і в південних регіонах.

Погода в Україні 24 червня — інфографика Укргідрометцентру

Погода в Україні 25 червня

У п'ятницю, 25 червня дощі прийдуть в Київ і на північ України. Але температура повітря триматиметься на високих відмітках +28 ... + 30°С.

Погода в Україні 25 червня — інфографика Укргідрометцентру

Послаблення спеки в Україні очікується в суботу, 26 червня, в західних областях. З 28 червня, як прогнозують синоптики, сильна спека відступить у всіх регіонах - температура знизиться до +25 ... + 30°С.

Яка буде погода влітку 2021

За прогнозом синоптиків, в липні буде спекотно - до + 29°С. Однак разом з тим очікуються сильні дощі, які не характерні для другого літнього місяця.

У першій декаді серпня в Україні очікуються спека і спека до + 35°С. Трохи температура повітря, за прогнозом синоптиків, знизиться після 17 числа. В кінці літа погода буде комфортною - + 22°С.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?