Літнє сонцестояння 2021 — що потрібно зробити в найдовший день у році
Категорія
Культура
Дата публікації

Літнє сонцестояння 2021 — що потрібно зробити в найдовший день у році

Літнє сонцестояння 2021 — що потрібно зробити в найдовший день у році
Джерело:  online.ua

21 червня 2021 року настане літнє сонцестояння. Цей день стане найдовшим в році - він триватиме 16 годин 27 хвилин. Літнє сонцестояння почнеться вранці - о 6:32 за київським часом. З ним пов'язано безліч прикмет і повір'їв.

Джерело: ONLINE.UA

Літнє сонцестояння - це одне з унікальних явищ природи, яке асоціюється з фактичним приходом літа. У цей день висота підйому сонця на небосхилі є найвищою, а нахил осі обертання Землі в напрямку на Сонце приймає найменше значення.

День літнього сонцестояння є найдовшим в році, а ніч в цю добу - найкоротша. Але вже з 22 червня тривалість дня почне змінюватися: світлий час доби буде поступово скорочуватися, а ніч почне ставати довшою.

Що потрібно зробити в день літнього сонцестояння

Літнє сонцестояння 21 червня 2021 (фото - pixabay.com)

З днем літнього сонцестояння пов'язано безліч ритуалів. Наші предки в цей день намагалася зустріти світанок на вулиці - це обіцяло щасливий рік. Найдовший день в році також вважається кращим часом для заручин - згідно з повір'ями, пари, які вирішать одружитися в день літнього сонцестояння, будуть щасливі разом все життя.

У день літнього сонцестояння важливо:

  • купатися у водоймах, щоб наповнитися енергією природи;

  • надіти помаранчевий, зелений і жовтий одяг, щоб прилягти позитивні емоції та удачу;

  • вмитися росою або річковою водою для збереження молодості і краси.

У день літнього сонцестояння потрібно загадувати бажання на успіх, здоров'я, багатство і любов, а також якомога більше часу проводитии на свіжому повітрі, щоб зарядитися позитивною енергією від Сонця. Крім того в цей день при можливості потрібно розпалити багаття, щоб очистити душу і тіло від негативу.

Що не можна робити в день літнього сонцестояння

День сонячного сонцестояння в астрології має містичне значення. У цей день краще уникати:

  • негативних емоцій;

  • конфліктів і сварок;

  • смутку і сліз.

День літнього сонцестояння краще присвятити заняттям з духовних практик і проведенню обрядів, а також загадуванню бажань і планам на майбутнє півріччя. У цей день особливо важливо відчувати себе гармонійно з навколишнім світом, адже на астральному плані формується фон подій до кінця року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?