В Україні та ще у 8 країнах запустять WhatsApp Channels
Категорія
Технології
Дата публікації

В Україні та ще у 8 країнах запустять WhatsApp Channels

В Україні та ще у 8 країнах запустять WhatsApp Channels
Джерело:  online.ua

Компанія Meta запускає WhatsApp Channels. Україна буде серед перших дев'яти країн, де з'явиться оновлений діджітал-майданчик.

Джерело: Facebook  Михайла Федорова

WhatsApp Channels з'явиться в Україні одним з перших у світі

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Один із найбезпечніших месенджерів у світі стає ще комфортнішим та зручнішим. Українці одними з перших отримують доступ до створення власних WhatsApp Channels. Зможете генерувати контент на перевіреному й простому майданчику. А також об’єднати український інформаційний простір та вийти на новий рівень комунікації держави, лідерів думок і медіа, — написав він у Facebook.

WhatsApp Channels є особливо актуальним для українців в умовах війни

Міністр зазначив, що відкриття WhatsApp Channels особливо актуально в умовах російської агресії.

Росіяни постійно шукають нові підходи, щоб отримати дані українців, посіяти паніку та дестабілізувати ситуацію в країні. Нові можливості платформи допоможуть побудувати безпечнішу взаємодію між українцями, — написав Федоров.

Він запросив українців вже сьогодні долучатися до тестування оновлених функцій та перших офіційних WhatsApp Channels.

У травні у месенджері WhatsApp з'явилася функція редагування повідомлень, однак зробити це користувач може лише протягом 15 хвилин з моменту відправлення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?