В Україні відповіли на заяву Шойгу щодо намірів вести війну до 2025 року
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні відповіли на заяву Шойгу щодо намірів вести війну до 2025 року

В Україні відповіли на заяву Шойгу щодо намірів вести війну до 2025 року
Джерело:  online.ua

За словами аналітиків Центру національного спротиву, заява очільника Міноборони країни-агресорки щодо намірів продовжувати злочинну війну проти України до 2025 року свідчить про нездатність Росії перемогти на полі бою.

Джерело: Telegram ЦНС

Навіщо Шойгу поширює брехливі заяви щодо термінів завершення війни 

Вчора російські ЗМІ поширили відео засідання колегії російських генералів, на якому Шойгу назвав терміни тривалості війни, яку Росія розв'язала проти України.

Продовжуємо нарощувати бойову міць, зокрема шляхом постачання сучасного озброєння та вдосконалення підготовки військ з урахуванням досвіду "спеціальної військової операції". Послідовна реалізація заходів плану діяльності до 2025 року дасть змогу досягти намічених цілей, - брехливо заявив Шойгу.

Яких саме "намічених цілей" хоче досягнути російське керівництво, Шойгу не уточнив, але в минулому в представників РФ лунали різні "цілі" так званої спецоперації. Зокрема, "денацифікація" та "демілітаризація" України.

Як слід розглядати заяви Шойгу

На думку аналітиків Центру стратегічних комунікацій, заява Шойгу є нічим іншим, як спроба заспокоїти російське суспільство.

Черговою брехливою обіцянкою Кремль намагається заспокоїти російське суспільство, яке дезорієнтоване і зневірене через нерозуміння реалій і подальших перспектив війни. Строк до 2025 року - така ж ілюзія, як і "взяття Києва за три дні", "перемога до 9 травня" та інші передбачення так званої спецоперації, - йдеться у повідомленні ЦСК.

Там також нагадали, що жодної з раніше оголошених росіянами "цілей" так званої "СВО" не було досягнуто, а тому, як вважають в Центі, провал авантюри Путіна очевидний і його чекає неминуча поразка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?