В Україні знайшовся інвестор, готовий побудувати новий Донецький аеропорт
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні знайшовся інвестор, готовий побудувати новий Донецький аеропорт

В Україні знайшовся інвестор, готовий побудувати новий Донецький аеропорт
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Український підприємець Олександр Ярославський, який володіє групою DCH, оголосив про готовність інвестувати у будівництво нового Донецького аеропорту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Відповідну заяву бізнесмен зробив під час заходів Першого інвестиційного форуму у Маріуполі. За його словами, він готовий надати суму у 100 мільйонів доларів США.

"Я довго думав і вирішив дати $100 млн і побудувати новий аеропорт у Донецьку. З урахуванням того, що я в цьому розумію, наша компанія має досвід і будівництва, і експлуатації, я готовий побудувати новий аеропорт на місці зруйнованого повністю старого", - підкреслив Ярославський.

Він назвав будівництво нового аеропорту символом, який може остаточно повернути мирне життя. Реалізувати задум можна буде лише після реінтеграції ОРДЛО в Україну.

Нагадаємо, бої за Донецький аеропорт стали ледь не найвідомішим епізодом війни на Донбасі. Українська армія боронила об'єкти від російського агресора та найманців до 2015 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Золотому Луганської області 29 жовтня почалося розведення сил. За словами експерта, ці заходи не стануть катастрофічними для України. Він пояснює, що військовослужбовці мають змогу повернутися на залишені ділянки у разі загрози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?