В Україну їдуть чергові російські артисти, які підтримали анексію Криму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Україну їдуть чергові російські артисти, які підтримали анексію Криму

В Україну їдуть чергові російські артисти, які підтримали анексію Криму
Джерело:  online.ua

Скандальні російські артисти, Марат Башаров та Сергій Колесніков, які раніше відкрито підтримали незаконну анексію українського Криму Росією, раптово їдуть виступати в Україну. З 20 січня у них заплановані спектаклі в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Миколаєві та Полтаві. Про це свідчить театральна афіша, передає ОNLINE.UA.

Активісти обурені приїздом Башарова і Колесникова в Україну. Вони вимагають, щоб СБУ заборонила їм в'їзд в нашу країну.

Слід зазначити, що Башаров і Колесніков знаходяться в чорному списку сайту "Миротворець". Там зазначено, що Башаров неодноразово виступав в окупованому Криму, незаконно перетинаючи кордон півострова. Незаконно відвідував Крим і Колесніков.

При цьому раніше Колесніков публічно підтримував окупацію українського Криму Росією. Він з упевненістю заявляв, що з Кримом після окупації буде "все добре", висловлюючи впевненість, що український півострів буде наповнений туристами і "під російським прапором". Башаров ж після виступу в окупованому Криму заявляв, чо відчуває там себе як вдома.

Нагадаємо, Башаров не перший раз їде в Україну на заробітки, не дивлячись на те, що регулярно їздить в окупований РФ Крим. У 2016 році він вже гастролював в нашій країні. Тоді через це також виникав серйозний скандал. Активісти дивувалися, чому СБУ "закриває очі" і ніяк не реагує візит цього актора в Україну.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що в Києві раптово скасували виступ Ірини Хакамади, яка раніше пропонувала "викупити" в України Крим, а президента РФ Володимира Путіна називала "переможцем".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?