Вакарчук зі сцени прокоментував народження сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук зі сцени прокоментував народження сина

Вакарчук зі сцени прокоментував народження сина
Джерело:  online.ua

Відомий український співак і музикант, колишній народний депутат Святослав Вакарчук під час концерту в Львові 18 вересня вперше прокоментував народження первістка Івана.

Джерело: УНІАН.

Прямо зі сцени лідер групи "Океан Ельзи" підтвердив інформацію про народження сина, і сказав, що назвали його Іваном на честь діда. При цьому ім'я жінки, яка народила його дитину, він так і не розсекретив.

"В українських сім'ях, як і в багатьох інших сім'ях, батьки намагаються не афішувати особисте життя, щоб дати дітям в перший час повноцінно встати на ноги без зайвої уваги. Я дотримуюся цих традицій, думаю, всі українці мене в цьому розуміють", - заявив Вакарчук.

Народження сина Вакарчука

Нагадаємо, Святослав Вакарчук 20 років перебував у стосунках з стилісткою Лялею Фонарьовою. Однак в червні 2021 року музикант заявив про розрив стосунків з жінкою.

Вакарчук не повідомив про причину закінчення стосунків, але заявив, що вони з екскоханою завжди будуть близькими людьми.

Наприкінці серпня стало відомо, що у Святослава народився первісток.

За інформацією ЗМІ, сина співакові могла народити 39-річна директорка і виконавча продюсерка компанії Radioaktivefilm Євгенія Яцута, яка була виконавчим продюсером кліпу гурту "В небо жене".

У Євгенії Яцути підростає дочка Софія, яка народилася в першому шлюбі з режисером Денисом Соніним.

Пресслужба співака Святослава Вакарчука спростувала інформацію про те, що син фронтмена "Океану Ельзи" народився 19 серпня, тож дата народження дитини Вакарчука невідома громадськості.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?