Ватажок ДНР назвав число захоплених українських підприємств
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР назвав число захоплених українських підприємств

Ватажок ДНР назвав число захоплених українських підприємств
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР розповів подробиці "націоналізації" українських підприємств, які розташовані на території "республіки".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт ДАН.

Читайте також: Блокада Донбасу: активісти прокоментували ультиматум Захарченка та Плотницького
За його словами, через невиконання Україною умов зняття блокади Донбасу, з середи на українські підприємства вводиться "зовнішнє управління". Захарченко повідомив, що тепер "ДНР" керує 40 підприємствами.
"Все йде за планом, підприємства з сьогоднішнього дня з нуля годин вводяться під зовнішнє управління. В принципі, до сьогоднішнього вечора ми все закінчимо", - заявив Захарченко.
"На деяких підприємствах залишилися колишні господарі, а на деяких минулі власники ніяк не намагалися поки на нас виходити. Вугільні і промислові підприємства знаходяться в різному стані. Міняємо підходи до управління і завдання. Якби нас визнала світова спільнота, ринок був би величезний, але на сьогоднішній день покупець продукції - Росія", - зазначив ватажок бойовиків.
Раніше ватажки так званих ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький поставили ультиматум Україні, що в разі неприпинення блокади Донбасу всі підприємства на території "республік" переходять під їх юрисдикцію.
"Націоналізація" торкнулася частини підприємств, якими володіє український олігарх Рінат Ахметов. Зокрема, напередодні бойовики заблокували приміщення стадіону "Донбас-Арена" в українському Донецьку.
1 березня в Кремлі дали нахабний коментар з приводу дій бойовиків так званих ДНР-ЛНР: прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що це логічна реакція на дії України. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?