Ватажок "ДНР" публічно кинув виклик Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок "ДНР" публічно кинув виклик Зеленському

Ватажок "ДНР" публічно кинув виклик Зеленському
Джерело:  online.ua

Ватажок терористичного угруповання "ДНР" Денис Пушилін під час виступу на російському телебаченні звернувся до українського лідера Володимира Зеленського з несподіваною пропозицією проведення онлайн-дебатів та попросив його "не ховатись в кущах другої лінії оборони" під час відвідин Донбасу. 

Джерело:  "Росія 24"

З якою пропозицією Пушилін звернувся до Зеленського

"Закликаю вас, пане Зеленський, не лідерів третіх країн запрошувати на лінію зіткнення, а краще відправитися туди самому для чесного і відкритого діалогу з нами. Ми разом з главою "ЛРН" готові там вас особисто зустріти і предметно і професійно поспілкуватися про ситуацію і шляхи мирного врегулювання. Тільки на цей раз пропоную вам не ховатися в кущах другої лінії оборони, а набратися сміливості і доїхати до найгарячіших точок... Втім, якщо вам не вистачить відваги відвідати лінію зіткнення особисто, то ми з Леонідом Івановичем (так званим керівником так званої "ЛНР" – ред.) і готові до дебатів з вами в форматі онлайн, публічних дебатів", - заявив публічно ватажок "ДНР".

Окрім того, ставленик РФ Донбасі, куди регулярно приїжджають гуманітарні місії "Червоного Хреста", неочікувано почав пропонувати допомогу українським громадянам.

Так, Денис Пушилін почав стверджувати, що у питаннях освіти, медицини та соціальної допомоги "ДНР" мажєщо дати українцям з підконтрольних уряду територій. Яким саме чином псевдополітик хоче це зробити - він не уточнив.

Як відомо, під час переговорів радників "нормандської четвірки" з боку російської сторони прозвучала пропозиція провести зустріч на лінії розмежування.

Згодом український лідер Володимир Зеленський запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітись у будь-якій точці українського Донбасу" та запевнив, що Україна не боїться Росії.

Очільник Кремля відреагував на пропозицію Зеленського про зустріч і запропонував зустрітися в Москві "в будь-який зручний час", однак попередив, що не хоче обговорювати проблему Донбасу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?