Психологи назвали найкращі місця для пошуку кохання
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Психологи назвали найкращі місця для пошуку кохання

Психологи назвали найкращі місця для пошуку кохання
Джерело:  online.ua

Пошук кохання для багатьох людей є доволі складним процесом. Саме тому науковці із Psychology Today після тривалого аналізу назвали найліпші місця, у яких ви можете зустріти свою другу половнику. Загалом психологи виділили 4 категорії.

Джерело: GQ

На свіжому повітрі

Сучасний кінематограф нав'язав нам ідею про те, що кохання можна зустріти в тьмяному барі чи яскравому ресторані.

Однак психологи звертають увагу на те, що кохання з першого погляду вимагає такого освітлення, щоб можна було справді побачити. Саме тому не потрібно забувати про прогулянки на свіжому повітрі, візити на культурні події та спортивні матчі. У подібних місцях зустріти свою долю не так вже й складно, як воно здається.

У просторі спільних інтересів

За словами науковців, саме спільні цілі є маркером здорових стосунків. Не можна заперечувати той факт, що це значною мірою залежить від схожих рис обидвох сторін.

Тому найкращі місця для пошуку кохання ті, що є живильним середовищем для цих рис та інтересів. Йдеться про бібліотеки, фітнес-клуби, кінотеатри тощо.

У просторі цінностей

Ні для кого не секрет, що спільні цінності, які поділяють люди, справді можуть їх зблизити.

Це може бути щось просте, як-от прокинутися рано в неділю, щоб приєднатися до прибирання на вулиці. І от раптом сусіди також пожертвували недільним сном, щоб долучитися. Це ж чудовий спосіб знайти спільну мову з кимось, хто поділяє ті ж цінності.

Фото — unsplash.com

У дрібних просторах

Психологи звертають увагу на те, що навіть випадкові зустрічі у ліфті або спільна поїздка в каршерінгу може виявитися ідеальною ситуацією для початку розмови та виникнення симпатії.

Саме тому потрібно не забувати свій гарний настрій вдома та бути готовим до зустрічі свого кохання у будь-яку мить життя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?