Вчені назвали один із найпотужніших інструментів проти COVID-19
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали один із найпотужніших інструментів проти COVID-19

Вчені назвали один із найпотужніших інструментів проти COVID-19
Джерело:  online.ua

Представники американської компанії Regeneron Pharmaceuticals дійшли висновку, що одна доза коктейлю з антитіл знижує ризик зараження коронавірусом на 81,6% протягом 2 – 8 місяців після введення препарату.

Джерело: Global Times

Вчені заявили про ефективність терапії антитілами

Після завершення масштабних досліджень науковці звернули увагу на те, що терапія антитілами REGEN-COV може забезпечити тривалий імунітет. За словами представників компанії, такий захист особливо важливий для людей з ослабленим імунітетом і людей, у яких немає позитивної реакції на вакцини.

В Regeneron також повідомили, що протягом 8-місячного періоду не було зафіксовано госпіталізацій пацієнтів з COVID-19 у групі REGEN-COV. Окрім того, наголошується, що в групі плацебо зареєстровано 6 таких випадків.

За словами експертіа, їм вдалося підтвердити вплив препарату навіть після того, як безпосередній ризик зараження в домашніх умовах зменшився. Американська компанія планує поділитися результати свого дослідження з контролюючими органами.

"Препарат, який розроблений Regeneron, містить два види моноклональних антитіл до коронавіруса – це створені в лабораторії білки, які імітують здатність імунної системи боротися з патогенами, в тому числі з вірусами. Терапія антитілами REGEN-COV наразі дозволена в Сполучених Штатах для лікування людей з легкою та середньою тяжкістю COVID-19 та для запобігання зараження у тих, хто мав контакт з інфікованими особами, а також інших осіб із високим ризиком зараження, наприклад, в будинках престарілих або в'язницях", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, науковці звернули увагу на те, що мами, у яких під час пологів був коронавірусу, можуть допомогти стимулювати вироблення імунітету у їхньої дитини шляхом грудного вигодовування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?