Вчені попередили про неочікувану причину виникнення раку
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені попередили про неочікувану причину виникнення раку

Вчені попередили про неочікувану причину виникнення раку
Джерело:  online.ua

Іноземні вчені дійшли висновку, що запах нової машини може спричинити смертельні захворювання. Науковці вирішили провести дослідження, під час якого вивчали неназваний гібридний позашляховик. 

Джерело: "24 Канал"

Науковці виявили ще одну неочікувану причину виникнення раку

Що важливо розуміти, в інтер'єрі автівки було дуже багато пластику, штучної шкіри та тканинних елементів. За словами китайських дослідників, комбінація вказаних матеріалів виробляє небезпечні для здоров'я речовини. Насамперед йдеться про бензол та формальдегід, які можуть стати причиною раку, гострий мієлоїдний лейкоз, а також інші серйозні захворювання.

Науковці звертають увагу на те, що вони вивчали неназваний новий гібридний позашляховик протягом 2 тижнів.

Враховуючи той факт, що в Китаї майже не продають імпортні автомобілі, з великою часткою вірогідності можна припустити, що він був вироблений саме в КНР.

На час експерименту автомобіль припаркували далеко від інших транспортних засобів, щоб їх вихлопи не заважали дослідженню. За цей час у салоні фіксували виділення 20 хімічних речовин. При цьому концентрація деяких із них виявилася дуже високою, - йдеться в повідомленні.

Фото — unsplash.com

Про що свідчать результати дослідження

Як стверджують науковці, вони зафіксували високий рівень виділення бензолу, формальдегіду та ацетальдегіду в салоні машини. Попри те, що кількість хімічних речовин не перевищила межі китайського стандарту безпеки, фахівці звертають увагу на те, що одночасне виділення речовин може спровокувати розвиток раку вже через 30 хв перебування в салоні.

Що важливо розуміти, окрім онкологічних захворювань, ці хімічні речовини можуть також стати причиною запаморочення, віддишку та нудоту у пасажирів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?