Вчені розробили супутники нового типу. Вони можуть попередити про гіперзвукові ракети Китаю та Росії
Категорія
Технології
Дата публікації

Вчені розробили супутники нового типу. Вони можуть попередити про гіперзвукові ракети Китаю та Росії

Вчені розробили супутники нового типу. Вони можуть попередити про гіперзвукові ракети Китаю та Росії
Джерело:  online.ua

Northrop Grumman заявила, що використовує свої системи віртуальної реальності для розробки нових супутників попередження про ракетний напад Китаю чи Росії. Компанія повідомила, що використання віртуальної реальності значно прискорює процес проектування та дозволяє скоротити витрати на розробку.

Джерело: Breaking Defense

Воєнні супутники зможуть попередити про гіперзвукові ракети

Дані супутники, відомі як NextGen Polar (NGP), були створені для забезпечення надійного виявлення балістичних та гіперзвукових ракет у північній півкулі.

Для створення нових супутників компанія використовує інноваційні методи проектування та тестування, включно з використанням VR-технологій.

Інженери можуть взаємодіяти з тривимірними моделями супутників у віртуальній реальності, використовуючи окуляри та рукавички.

Вони також можуть імітувати рухи супутників у космосі за допомогою костюмів захоплення руху. Це дозволяє значно прискорити процес розробки та покращити якість продукту.

Що відомо про програму OPIR

Програма Next-Generation Overhead Persistent Infrared (OPIR) є великою та спрямована на модернізацію системи попередження про ракетний напад на США.

Супутники NGP є частиною цієї програми та призначені для виявлення балістичних та гіперзвукових ракет у північній півкулі.

У рамках програми також створюються супутники геостаціонарної орбіти, які працюватимуть у парі із полярними супутниками.

За планами, до 2029 року буде запущено п'ять нових супутників OPIR, що дозволить покращити систему попередження про ракетні загрози для США.

Дійсно, Northrop Grumman застосовує підхід, заснований на використанні віртуальної реальності та технології захоплення руху, для створення не лише супутників NGP, а й нового бомбардувальника B-21 Raider.

Цей бомбардувальник, який перебуває у розробці, матиме стелс-технологію та здатний нести ядерні ракети.

Використання інноваційних методів проектування та тестування дозволить прискорити процес розробки та підвищити якість продукту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?