Вчені заявили про суттєве збільшення довжини пеніса протягом останніх років
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені заявили про суттєве збільшення довжини пеніса протягом останніх років

Вчені заявили про суттєве збільшення довжини пеніса протягом останніх років
Джерело:  online.ua

Вчені зі Стенфордського університету, які провели масштабне дослідження здоров'я чоловіків з різних куточків світу, дійшли висновку, що протягом останніх 30 років довжина ерегованого члена зросла на 24%.

Джерело: Stanford Medicine

Чому збільшення розміру пеніса є поганою новиною

За словами іноземних науковців, їм довелося проаналізувати 75 різних досліджень, учасниками яких були 56 тисяч чоловіків.

Що важливо розуміти, вчені почали вимірювати довжину пеніса щонайменше 80 років тому.

Як стверджує головний автор дослідження Майкл Айзенберг, протягом десятиліть середня довжина ерегованого члена була незмінною.

Ця тема стала цікавою для науковців у зв'язку зі зниження кількості чоловічих сперматозоїдів та рівня тестостерону.

Фахівці були переконані в тому, що нові дані підтвердять їхні здогадки про те, що чоловічі члени зменшуються в міру того, як ці рівні падають, а чоловіки стають більш огрядними. Однак результати виявилися діаметрально-протилежними.

Те, що ми виявили, сильно відрізнялося від тенденцій в інших сферах чоловічої фертильності та здоров’я. За останні 29 років довжина статевого члена в ерегованому стані збільшується в середньому з 12 до 15,3 сантиметра, – зазначили науковці.

Чому зросла довжина розміру чоловічого члена

Вчені із Стенфордського університету озвучили припущення, що зміну довжини можна пояснити більш раннім статевим дозріванням.

Хлопчики, як і дівчатка, останніми роками досягають статевої зрілості раніше, і це може давати їхнім тілам більше часу для росту загалом, - йдеться в повідомленні.

Однак поки науковцям достеменно невідомо, чому статеві члени стають більшими. Як вважають деякі урологи, це може бути помилкою підрахунків, пов'язаною з тим, що методи вимірювання змінилися протягом останніх 30 років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?