Вчора на Донбасі загинув захисник із Львівщини Роман Задорожний
Категорія
Україна
Дата публікації

Вчора на Донбасі загинув захисник із Львівщини Роман Задорожний

Вчора на Донбасі загинув захисник із Львівщини Роман Задорожний
Джерело:  online.ua

В понеділок, 30 серпня, на Донбасі, внаслідок ворожих обстрілів біля міста Попасна Луганської області, загинув воїн українських збройних сил Роман Задорожний.

Джерело: пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

Роману Задорожному назавжди лишиться 27 років. Родом з Львівщини, виріс у Добротвірській селищний громаді. Вдома, з фронту, на Романа чекала велика родина — мама, сестри та брати.

Роман приймав участь у бойових діях з перших днів війни. Останнім часом перебував в складі 24-й окремої механізованої бригади імені Короля Данила, яка дислокується поблизу Міжнародного центру миротворчості та безпеки, більш відомому як Яворівський військовий полігон.

2 вересня тіло українського воїна мають доправити до Добротвірської селищної громади для прощання та поховання.

В соціальній мережі Facebook про загибель свого земляка написали ЛОДА, Добротвірська селищна громада та волонтерка Асоціації ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам'янеччини Роксана Терлецька.

“24 ОМБр імені Короля Данила понесла втрату – загинув боєць, Патріот, вірний Син своєї Батьківщини – Роман Задорожний

Страшна та болюча звістка прилетіла до нас з фронту. Вчора у зоні АТО/ООС поблизу Попасної загинув член нашої організації Асоціація ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам'янеччини наш земляк, Патріот, який боронив нас від перших днів війни й до останнього подиху. Роман Задорожний 1994 р/н. житель смт. Добротвір.

Приносимо свої щирі співчуття мамі, сестрам, братам та усім рідним. Розділяємо ваше горе і в скорботі схиляємо голови. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!! Вічна Слава Герою!!! За попередньою інформацією тіло Романа привезуть в четвер, але інформація може змінюватися, слідкуйте за дописами у фб,” - повідомляє Роксана Терлецька.

Втрати на фронті 30 серпня

Нагадаємо, протягом минулої доби, 30 серпня, на фронті зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув, ще двоє – дістали поранення.

Читайте також:

  • На Донбасі російські окупанти важко поранили українського військового.

  • Член ТГК пояснив, чого Кремль хоче домогтися від США загостренням на Донбасі.

  • Тейлор припускає, що США приєднаються до переговорів стосовно конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?