Вдова Болотова зробила резонансну заяву щодо його смерті
Категорія
Події
Дата публікації

Вдова Болотова зробила резонансну заяву щодо його смерті

Вдова Болотова зробила резонансну заяву щодо його смерті
Джерело:  L!fe #шоу

Вдова першого лідера бойовиків ЛНР Валерія Болотова Олена Болотова підозрює, що його могли отруїти чашкою кави.
Як повідомляє ONLINE.UA, таку заяву вона зробила в коментарі Life.ru.
Дружина першого лідера бойовиків ЛНР заявила співробітникам правоохоронних органів, що її чоловік помер незабаром після того, як випив чашку кави в московському барі під час ділової зустрічі.
За її словами, напередодні смерті Валерій Болотов зустрічався з двома чоловіками в кафе "Червона машина" в будівлі льодового палацу ЦСКА. Коли екс-глава ЛНР повернувся після цієї зустрічі додому, через деякий час він поскаржився дружині, що йому стало погано.
"Він весь вечір повторював: навіщо я випив цю каву? - розповіла дружина Болотова. - На наступний день він залишився вдома, сказав, що відлежиться..."

Читайте також: Смерть Болотова: в Україні яскраво пояснили глибинну причину
Олена була дуже стривожена станом чоловіка і пішла в поліклініку, щоб прикріпити його до медичної установи. Повернувшись додому, вона виявила Валерія вже непритомного і тут же викликала бригаду швидкої допомоги, але до моменту приїзду медиків Болотов вже був мертвий.
"Він на своє здоров'я особливо ніколи не скаржився, і ми ніколи не зверталися до медичного закладу ні тут, ні там, - каже Олена. - Тільки іноді він говорив, що серце поколює... Одразу після того, що сталося, у мене виникла підозра, що його отруїли".
Тіло екс-лідера бойовиків ЛНР було направлено на експертизу в судовий морг. Результати будуть відомі тільки через місяць. У довідці, виданій дружині, зазначено, що причини смерті встановлюються.
Відзначимо, що в інтернеті активно обговорюють новину про можливе отруєння Валерія Болотова.



Як повідомляв ONLINE.UA, перший ватажок так званої ЛНР Валерій Болотов помер 27 січня в Москві. Попередня причина смерті - серцевий напад.
Водночас прихильники бойовиків угруповань ДНР і ЛНР заговорили про можливе вбивство Болотова.
Раніше Болотов розповідав, що бойовики ЛНР під командуванням Ігоря Плотницького влаштовували провокації і обстрілювали окупований Луганськ в 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?