Ведмідь знайшов загублену GoPro і став відомим — камеру з відео випадково виявив мисливець
Категорія
Світ
Дата публікації

Ведмідь знайшов загублену GoPro і став відомим — камеру з відео випадково виявив мисливець

Ведмідь знайшов загублену GoPro і став відомим — камеру з відео випадково виявив мисливець
Джерело:  online.ua

Ведмідь у Сполучених Штатах знайшов у лісі камеру GoPro, з якою провештався певний час і встиг “засвітитися” на записі. Пізніше, вже після ведмедя, невеличкий гаджет знайшов користувач Facebook та оприлюднив знайдене відео.

Джерело: Dylan Schilt у Facebook

За словами користувача, попередній власник загубив камеру, коли катався на снігоході неподалік від місця подій. Тварина своєю чергою зуміла випадково увімкнути її в режим запису та потрапити в об’єктив.

“Попереднього тижня, коли я займався полюванням з луком, я знайшов GoPro, загублену під час катання снігоходом. Я повернувся до табору й зарядив її, а після не зміг повірити власним очам. За чотири місяці після загублення камеру знайшов великий старий чорний ведмідь, який не тільки зміг її увімкнути, але й почав записувати свою гру нею”, - наголосив автор відеоролику.

Він уточнив, що це найбільш неймовірна річ, яку він тільки знаходив за все своє життя.

Ведмідь за кілька хвилин встиг похизуватися своєю мордою, мальовничими пейзажами позаду себе, а також пащею, в якій він переносив камеру. Ймовірніше, звір знайшов пристрій не до вподоби й залишив його пізніше.

Станом на четвер, 30 вересня, оприлюднений відеоролик було переглянуто вже 472 тисячі разів. Його поширили далі понад 17 тисяч разів та відзначили різними захопленими коментарями 1,5 тисячі раз.

Цікаві випадки з ведмедями

Під час масштабної перевірки непрофільних активів в акціонерному товаристві “Укрзалізниця” виявили на балансі двох ведмедів. За словами в.о. голови правління структури Івана Юрика, сюрпризи певним чином очікувалися, однак наявність живих і диких звірів ніхто не очікував.

“Та це історія зі щасливим фіналом. Двох клишоногих, які якимсь дивом (та ще історія) опинилися на балансі Запорізької дитячої залізниці, ми передаємо на реабілітацію та утримання до зоопарку Ouwehand Zoo. Це у місті Ренен, Нідерланди. Комфортне проживання їм там гарантоване, ще й з басейном та водоспадом. Усі витрати на трансфер та утримання бере на себе зоопарк”, — пояснив Юрик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?