Величезний успіх: глава Міноборони Німеччини Ламбрехт похвалила ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Величезний успіх: глава Міноборони Німеччини Ламбрехт похвалила ЗСУ

Величезний успіх: глава Міноборони Німеччини Ламбрехт похвалила ЗСУ
Джерело:  online.ua

Очільниця Міністерства оборони Німеччини Крістін Ламбрехт заявила, що вважає звільнення Лиману Збройними силами величезним успіхом для України. Вона також озвучила думку, що переломного моменту у війні поки не було.

Джерело:  ARD

Глава Міноборони Німеччини похвалила ЗСУ за звільнення Лиману

Це великий успіх, але це не поворотний момент. І саме тому так важливо навчати українських військових - зокрема й для майбутнього. На жаль, нам доводиться рахуватися з тим, що ця війна триватиме тижні й місяці, - наголосила німецька міністерка.

Що відомо про візит Ламбрехт до України

1 жовтна Крістін Ламбрехт здійснила свій перший візит до України з початку повномасштабної війни.

В Одесі глава Міноборони Німеччини провела переговори з українським колегою Олексієм Резніковим і пообіцяла, що Україна протягом "наступних кількох днів" отримає перший з кількох обіцяних Берліном комплексів протиповітряної оборони IRIS-T.

За словами українського міністра, Крістін Ламбрехт "привезла добрі новини та ще більше інструментів для зміцнення української армії".

Пізніше стало відомо, що під час візиту до Одеси Ламбрехт двічі застала повітряна тривога, коли російські сили обстрілювали місто.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?