"Велика бововна" в Криму. У Севастополі вибухнув склад боєприпасів окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

"Велика бововна" в Криму. У Севастополі вибухнув склад боєприпасів окупантів

"Велика бововна" в Криму. У Севастополі вибухнув склад боєприпасів окупантів
Джерело:  online.ua

У Казачій Бухті Севастополя 28 липня вибухнув склад боєприпасів окупантів. На місце події проїхало декілька машин швидкої допомоги та поліції.

Джерело: ГУР

У Севастополі вибухнув склад боєприпасів окупантів

В Казачій бухті Севастополя, на території тимчасово окупованого Криму, вибухнув склад боєприпасів окупантів.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки України.

Близько десятої вечора 28 липня було гучно в Казачій бухті. Свідки чули два вибухи і звуки подальшої детонації боєприпасів. На місце події проїхало декілька машин швидкої допомоги та поліції.

В районі Казачої бухти наразі дислокується 810-та окрема бригада морської піхоти окупантів. Відомо, що вибухи та детонація внаслідок проведеної диверсії відбулись на «тимчасовому складі» боєкомплекту рашистів, – йдеться у повідомленні.

Сезон "великої бавовни" в Криму розпочато

Літо 2023 року стало «спекотним» для Криму: в різних районах півострова лунають вибухи на російських військових об'єктах, детонують боєприпаси, евакуювали населення. Росія звинувачує в атаках Збройні сили України. У Києві активно коментують ці події, але не завжди беруть відповідальність за те, що відбувається.

22 червня з'явилися повідомлення про удар по Чонгарськом мосту. У Генеральному штабі ЗСУ підтвердили, що українські війська вдарили по мостах на Чонгарі ракетами Storm Shadow.

9 липня пролунали вибухи в Керчі та на околицях.

17 липня внаслідок вибуху було пошкоджено міст через Керченську протоку. Один проліт автомобільного мосту зійшов з опори, другий був пошкоджений.

19 липня у Кіровському районі біля села Кринички сталася масштабна детонація боєприпасів на Старокримському полігоні. Російський глава Криму Сергій Аксьонов оголосив про евакуацію з прилеглої до полігону зони мешканців п'яти населених пунктів (понад дві тисячі осіб).

20 липня жителі Роздольного повідомили про вибух у центрі селища. Російський глава Криму Сергій Аксьонов заявив про чергову атаку безпілотника на півострів.

22 липня російська влада Криму повідомила про атаку безпілотників в Октябрському Красногвардійського району. Тут розташована російська авіабаза «Октябрське», де почалася детонація боєприпасів.

Того ж дня, 22 липня, з'явилася інформація про те, що БПЛА атакував російську нафтобазу у Красногвардійському районі Криму, розташовану біля залізничної станції Елеваторна.

24 липня надійшла інформація про вибухи на російському складі боєприпасів у Джанкойському районі та детонацію боєприпасів у районі авіабази «Веселе» (Каранкут) і про вибух на російській ремонтній базі військової техніки біля села Новостепове Джанкойського району Криму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?