Великі колони техніки армії РФ виїжджають з Маріуполя
Категорія
Україна
Дата публікації

Великі колони техніки армії РФ виїжджають з Маріуполя

Великі колони техніки армії РФ виїжджають з Маріуполя
Джерело:  online.ua

За словами радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, уже другий день поспіль великі колони техніки російських солдатів залишають Маріуполь та Маріупольській район в напрямку Бердянськ-Пологи.

Джерело: Телеграм-канал Петра Андрющенка

Великі колони техніки росіян залишають Маріуполь 

Окупанти змінили тактику контролю пересування. Демонтовано стаціонарні блок-пости, залишено лише контрольні пункти в районі мостів. При тому частіше використовується контроль мобільними групами, що раптово з’являються в різних районах міста, - заявляє Петро Андрющенко.

На переконання радника мера Маріуполя, різка зміна тактики окупантів пов’язана з виводом більшості військового залишку солдат РФ з міста на інші ділянки фронту - це банальна нестача ресурсу.

Згідно з даними Петра Андрющенка, другий день поспіль великі колони техніки залишають Маріуполь та Маріупольській район в напрямку Бердянськ-Пологи.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що серед загарбників панує небажання продовжувати участь у війні, особливо серед мешканців Донецької області.

Серед окупантів росте невдоволення і вони частіше міркують над тим, щоб здаватися в полон, особливо після повідомлення про перекидання їх в напрямку Запоріжжя, - пише Андрющенко.

За його словами, солдати РФ бояться загинути, оскільки нічого не знають про механізм полону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?