Вєрка Сердючка шокувала фанатів заявою про Крим та Євробачення
Категорія
Культура
Дата публікації

Вєрка Сердючка шокувала фанатів заявою про Крим та Євробачення

Вєрка Сердючка шокувала фанатів заявою про Крим та Євробачення
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Верка Сердючка після довгої перерви виступила в ефірі одного з українських телеканалів зі своїм новим хітом та натякнула на готовність брати участь в міжнародному конкурсі Євробачення-2020 - ця неочікувана заявя шокувал усіх фанатів епатажної артистки, передає ONLINE.UA.

Виступ Верки Сердючки транслювався 25 грудня в програмі "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою". Там вона виконала нову англомовну пісню "Make It Rain Champagne". Варто зазначити, що шоу відбулось ще 12 листопада і прем’єру пісні могли почути лише присутні на концерті, офіційний реліз тисячі фанатів почули 12 грудня, а на телеканалі "1+1" – 25 грудня.

Перед виступом на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою" Андрій Данилко здивував шанувальників своєю фразою:

"На всякий випадок, раптом знову з'ясовуватимуть чий Крим на Євробаченні – пісня вже в принципі готова", - ця заява Вєри спровокувала оплески та вигуки в залі.

Варто нагадати, що у 2019 році Україна не брала участь в Євробаченні, оскільки все почалось із скандалу, пов'язаного з артистками ANNA MARIA. Артистки не змогли в одному з інтерв'ю відповісти на питання "Чий Крим", відтак це за собою потягнуло чимало наслідків для всього Національного відбору. Навіть після перемоги MARUV, через кілька днів її звинуватили у гастролях в Росії, тому НСТУ прийняло рішення не відправляти учасника на конкурс в Ізраїль через політичний контекст.

Така заява Вєрки Сердючки спричинила справжній ажіотаж в залі та у ЗМІ. Фанати почали ставити багато запитань, чи справді артистка повторить свій успіх 2007-го та представить Україну в Нідерландах. Втім, офіційної заяви Данилко з приводу конкурсу ще не давав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий український попгурт KAZKA вразив усіх своїх фанатів сексуальним музичним відео на нову пісню "Палала". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?