Ви чоловік чи хто — матері й дружини солдатів РФ звернулися до Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ви чоловік чи хто — матері й дружини солдатів РФ звернулися до Путіна

Ви чоловік чи хто — матері й дружини солдатів РФ звернулися до Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії "Рада матерів і дружин" вимагає провести відкриту зустрічі з очільником Кремля Володимиром Путіним. Громадський рух родичок російських мобілізованих і строковиків хоче, щоб влада РФ повернула їхніх близьких із фронту.

Джерело: "Медуза", "Рада матерів і дружин"

Матері й дружини військових РФ висунули Путіну вимогу

За словами організаторки ради Ольги Цуканової, вона записала відеозвернення до російського диктатора після того, як стало відомо, що він проведе зустріч із матерями військовослужбовців.

Що важливо розуміти, жодну з представниць "Ради матерів і дружин" на цю зустріч не запросили.

"Рада матерів і дружин уже третій день перебуває в Москві... Ми всіма способами намагаємося закликати владу до діалогу... Що ми бачимо сьогодні? Що Володимир Володимирович Путін 27 листопада планує зустрітися з матерями. Із досвіду точно можу сказати, яка це буде зустріч – матері поставлять правильні запитання, які заздалегідь узгодять, вивірять, і жодна неузгоджена людина не зможе ані потрапити на цю зустріч, ані поставити запитання. Скільки ми не намагалися, у нас не виходить... Володимире Володимировичу, ви чоловік чи хто? - звертається до президента РФ організаторка "Рада матерів і дружин".

Цуканова також поцікавилися у очільника Кремля, чи вистачить у нього сміливості зустрітися в очі, відкрито не з узгодженими кишеньковими жінками, матерями, а зі справжніми, які з різних міст приїхали власним коштом у Москву.

Фото - telegram.org

Ми тут, у Москві, готові з вами зустрітися. Ми чекаємо на вашу відповідь! Чи сховаєтеся знову? - іронічно зазначила Цуканова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?