Ви пошкодуєте. Українські прикордонники звернулися до білорусів і підготували сюрприз
Категорія
Україна
Дата публікації

Ви пошкодуєте. Українські прикордонники звернулися до білорусів і підготували сюрприз

Ви пошкодуєте. Українські прикордонники звернулися до білорусів і підготували сюрприз
Джерело:  online.ua

Українські прикордонники з іронією відреагували на аудіопропаганду Білорусі про "єдність народів" на прикладі "спільного культурного надбання – борщу". Представники ДПСУ нагадали білоруським колегам, що вони уже обрали життя в рабстві та навіть не гідні говорити про якусь "схожість" з українським народом, який досі сміливо бореться за свою свободу.

Джерело: Державна прикордонна служба України

Українські прикордонники публічно висміяли білорусів

Ваш борщ вельми відрізняється від нашого. Бо тепер білоруський борщ радше нагадує російські щі, навіть якщо додати в нього більше бульби (картоплі – ред.). Це зовсім не те, що було до того моменту, коли ви використали ніж, який ви ввіткнули у спину українцям. Шкода мати сусідів, які, кажучи про певну ідентичність і свояцтво, прагнуть бути рабами й не мають з нами нічого спільного, - наголошують українські прикордонники.

Вони також порадили білорусам назавжди запам'ятати, що український народ – вільнолюбний. Він ніколи не зупинить свою боротьбу за незалежність.

А от про білоруську націю, яка роками нічого не може зробити з боягузливим диктатором Лукашенко, цього сказати не можна.

Тому ваше теперішнє бульбове вариво за консистенцією подібне до тюремної баланди, зовсім не схоже на наш український борщ, - додають у ДПСУ.

За словами українських прикордонників, вони – не раби, щоб їсти білоруський борщ.

Представники ДПСУ закликали білорусів змінити "інгредієнти" і стати вільним народом, а не насильно ув’язненими.

А до того їжте самі й не поперхніться. До себе вас не запрошуємо. І наполегливо радимо вам залишатися на своїй території, бо ви пошкодуєте, - попередили прикордонники своїх колег.

Не можна також не згадати про те, що насамкінець команда ДПСУ ввімкнула для білорусів "музичний подарунок-сюрприз" – українську пісню "Враже".

Експерт пояснив, чи може МКС видати ордер на арешт Лукашенка 

Існує висока ймовірність того, що Міжнародний кримінальний суд у майбутньому видасть ордер на арешт білоруського диктатора Олександра Лукашенка.

У цьому переконаний заступник очільника Об’єднаного перехідного кабінету Білорусі та керівник Народного антикризового управління Павло Латушко.

Наші юристи вважають, що цих доказів абсолютно достатньо, щоб говорити про включення до слідства Лукашенка як підозрюваної особи. Якщо він входить до цього слідства як підозрювана особа, наступний факт – це видача ордера на арешт, - пояснив експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?