Ви – росіяни: у Путіна звернулися з цинічним закликом до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Ви – росіяни: у Путіна звернулися з цинічним закликом до українців

Ви – росіяни: у Путіна звернулися з цинічним закликом до українців
Джерело:  online.ua

Член команди російського президента Володимира Путіна та віцеспікер Держдуми РФ Петро Толстой публічно звернувся до українських громадян та почав запевняти, що вони "росіяни". З такою цинічною заявою він виступив під час ефіру одного з центральних російських телеканалів.

Джерело: Ютуб-канал Дениса Казанського

У Путіна знову "мріють" про Україну в складі Росії

Толстой вкотре почав переконувати, що Україні, мовляв, варто відмовитися від незалежності і увійти до складу Росії. Радше, це був такий собі "заклик", без так званих "агрументів", як раніше писав Путін.

"Вам треба повернутися додому, до Росії, досить валяти дурня і вдавати з себе незалежних, зупиніться вже, ви – росіяни, повертайтеся додому", - виступив із цинічним закликом член команди Володимира Путіна.

Не можна не згадати проте, що Петро Толстой й раніше робив українофобні заяви. Так, три тижні тому скандальний політик назвав українців негідниками. Що цікаво, пред тим він погодився з думкою російського диктатора Володимира Путіна про те, що нібито "Україна – це, безумовно, частина Росії".

"Ми – справді один народ. Тільки проблема у тому, що купка негідників антиконституційним шляхом захопила владу. От їх треба на ліхтарях перевішати" – публічно скаржився нещодавно Толстой.

Що потрібно знати про віцеспікера Держдуми РФ Петра Толстого

Скандальний політик починав свою кар'єру на російському "Першому каналі". Останні 5 років він залишається віцеспікером Держдуми Росії.

"Згодом його таємним голосуванням та з 2 спроби обрали віцеспікером парламентської асамблеї Ради Європи. Хоч Україна висловлювала протест. Толстой не вперше видає подібні скандальні висловлювання. Він також озвучував свої антисемітські, гомофобські погляди", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?