Від безсилля: Казанський пояснив наказ Путіна дати "відпочинок" солдатам РФ на Луганщині
Категорія
Політика
Дата публікації

Від безсилля: Казанський пояснив наказ Путіна дати "відпочинок" солдатам РФ на Луганщині

Від безсилля: Казанський пояснив наказ Путіна дати "відпочинок" солдатам РФ на Луганщині
Джерело:  online.ua

4 липня президент РФ Володимир Путін наказав главі Міністерства оброни РФ Сергію Шойгу дати відпочинок військам, які брали участь у захопленні Луганщини. На переконання українського журналіста Дениса Казанського, російський диктатор зважився на такий крок через те, що наші бійці  завдали серйозних втрат загарбникам на Луганському напрямку. 

Джерело: "24 Канал"

Казанський пояснив наказ Путіна щодо Луганської області

Як стверджує Казанський, й російська, й українська влада чудово розуміє, що окупанти де факто не мають змоги продовжувати подальший наступ.

Журналіст звертає увагу на те, що українським воїнам, які героїчно захищали Луганську область від загарбників, справді вдалося серйозно виснажити угруповання солдат РФ та завдати ворогу масштабних втрат.

Розуміємо, що це просто від безсилля. Вони зазнають шалених втрат, бо буквально лоб в лоб атакують українські позиції, – озвучив свою думку з цього приводу Денис Казанський.

Окрім того, український журналіст наголосив, що за визначенням втрати ворога, який намагається атакувати, завжди у 2 – 3 рази більші, ніж у військових, які захищаються.

Як уже згадувалося раніше, 3 липня підрозділи наших військових були змушені відійти від Лисичанська. Армія РФ направила величезну кількість живої сили та особового складу, щоб захопити і Сєвєродонецьк, і Лисичанськ. Росіяни уже заявли про взяття Луганської області, однак - це брехня, адже в окремих регіонах досі тривають бої.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?