Видання Politico назвало Володимира Путіна "невдахою року"
Категорія
Світ
Дата публікації

Видання Politico назвало Володимира Путіна "невдахою року"

Видання Politico назвало Володимира Путіна "невдахою року"
Джерело:  online.ua

Американське видання Politico назвало президента РФ Володимира Путіна «невдахою 2022 року».

Джерело: Politico

Путін став "невдахою року" за версією видання Politico

Мрія Володимира Путіна про велику Росію навряд чи здійсниться. Його повномасштабний наступ на Україну почав розвалюватися майже так само швидко, як і розпочався. Незважаючи на те, що російський президент тримається свого визначення конфлікту як "спеціальної військової операції", спрямованої на очищення України від "нацистів", війська, які ненадовго загрожували Києву, ледве тримаються на сході країни. Його рішення призвати сотні тисяч нових солдатів призвело до того, що з країни втекли чоловіки призовного віку, - зазначається у повідомленні видання.

На думку видання, президент Путін прагне відновити статус Росії як "великої" держави, тобто як був СРСР.

Натомість його вторгнення відкинуло його країну до статусу третьосортної, неспроможної здолати противника, якого вона недооцінювала і зневажала. Під санкціями Заходу, коли експорт нафти падає, а союзники дедалі більше сахаються її слабкості, росія вдається до фальшивих референдумів і брязкання ядерною зброєю, щоб спробувати тиснути на Захід, аби дати путіну видимість перемоги, - наголошується в публікації

Як зазначається, упертість президента РФ призведе до затяжної війни проти України.

Politico визнало українського лідера Володимира Зеленського найвпливовішою людиною Європи

Американське видання з іронією звертає увагу на те, як західні лідери, котрі отримують перемогу на виборах, "біжать до Києва, щоб сфотографуватися з урочистим 44-річним чоловіком у його тепер культовій оливково-зеленій футболці".

Стояти поруч з ним – ось як політики прагнуть, щоб їх бачили. Зеленський переконав решту Європи в тому, що її майбутнє пов’язане з Україною – в це мало хто вірив до вторгнення Росії в лютому. Його комунікативні навички були ключовими. Його риторика чітко вказує на зловмисність російського режиму, проти якого він бореться, розвіюючи віру значної частини Європи – особливо Берліну і Парижу – в те, що Москва може бути партнером, — йдеться в матеріалі Politico.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?